Jump to content

vivo X80 își face apariția în consola Google Play! Sunt confirmate câteva dotări, iar telefonul ar debuta la nivel global


AIM Horia
 Share

Recommended Posts

<b>vivo X80 își face apariția în consola Google Play! Sunt confirmate câteva dotări, iar telefonul ar debuta la nivel global</b>vivo urmează să anunțe seria de telefoane vivo X80 în China, conform zvonurilor. Acest lineup va include modele precum vivo X80, X80 Pro si X80 Pro+, iar smartphone-urile au avut deja parte de câteva scăpări însemnate până acum. Ei bine, varianta vanilla

 

vivo urmează să anunțe seria de telefoane vivo X80 în China, conform zvonurilor. Acest lineup va include modele precum vivo X80, X80 Pro si X80 Pro+, iar smartphone-urile au avut deja parte de câteva scăpări însemnate până acum. Ei bine, varianta vanilla din lineup și-a făcut azi apariția în Google Play Console, fiind o apariție deosebit de importantă întrucât anunță faptul că telefonul va ajunge la nivel global. Detalii avem mai jos.

 

Vivo-X80-V2144-Google-Play-Conso_524x600.jpg

 

Smartphone-urile din China nu vin cu servicii Google, așa că ele nu bifează apariții în Google Play Console. În schimb, vivo pare să plănuiască lansarea la nivel global a seriei X80. Din listare aflăm că telefonul va avea un cipset MediaTek Dimensity 9000 la interior, 8 GB de memorie RAM și va rula Android 12. În plus, vedem si panoul de 6.78 inch în imagini, curbat pe margini, cu decupaj bulină pentru camera selfie. El are rezoluție Full HD+ și refresh rate de 120Hz.

 

În rest, telefonul ar aduce și un senzor principal de 50 MP, Sony IMX866, dar și o cameră telephoto de 12 MP cu zoom 2X și una ultrawide de 12 MP. El ar sosi cu o baterie de 4500 mAh la interior, iar alimentarea se va realiza la 80W pe fir.

 

Vivo-X80_592x311.jpg

 

Vă reamintesc că vivo intra anul trecut pe piața din România, fiind un jucător nou la nivel național. Am testat astfel, aici la Mobilissimo, smartphone-uri precum vivo X60 Pro, dar și modele midrange precum vivo Y70 și Y20s. La finalul anului 2021 ajungea la noi și vivo V21 5G, un selfie phone foarte interesant, cu două blițuri frontale.

 

Seria vivo X70 a debutat în China, dar nu a ajuns în Europa. În schimb, pare-că producătorul e pregătit să aducă lineup-ul vivo X80 la nivel global în acest an. Ieri am putut vedea modelul X80 Pro în fotografii reale, semn că debutul se apropie. Rămâne acum de văzut când vor fi anunțate noile modele din seria vivo X80 și dacă întradevăr vor ajunge în Europa.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

  • Nathen locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.