Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Ion Crăciunescu, revoltat de declarațiile Andreei Prisăcariu. “Expresia a fost dezgustătoare”


AIM Horia
 Share

Recommended Posts

prisacariu-craciunescu-colaj

 

Ion Crăciunescu, revoltat de declarațiile Andreei Prisăcariu. “A fost dezgustătoare”

Căpitanul nejucător Horia Tecău s-a confruntat cu mai multe probleme de lot, în condițiile în care Simona Halep, Gabriela Ruse, Jaqueline Cristian și Sorana Cîrstea sunt indisponibile.

În aceste condiții, Andreea Prisăcariu (22 de ani, 324 WTA) a fost convocată în premieră și va juca în confruntarea de dublu, alături de Andreea Mitu.

 

La conferința de presă dinaintea confruntării din Polonia, Prisăcariu a stârnit hohote de râs prin declarațiile ei, iar exprimarea “o să fim foarte şmechere” a generat numeroase reacții.

În direct la Digi Sport, fostul arbitru internațional Ion Crăciunescu a criticat dur atitudinea și declarațiile Andreei Prisăcariu.

 

"Ne-am auzit de șmecherie prin tenisul de câmp. Se spunea că este un sport foarte serios, mai sobru, așa. Dar exprimarea asta, la acest nivel, când reprezinți țara... expresia a fost dezgustătoare, nu neinspirată. Mi-a lăsat un gust amar. Ce o recomandă să spună așa ceva?

Tecău chiar e un domn și l-am simțit jenat de acest moment. Tecău e un tip educat", a spus Ion Crăciunescu, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

 

Andreea Prisăcariu, discurs controversat înaintea confruntării Polonia - România

 

"Mă iertaţi, dar îmi vine să râd de 10 minute încontinuu. Îmi doresc să-l ascult pe Horia, pe căpitanul nostru ... Vai de capul meu! Şi, sinceră să fiu, chiar dacă e echipa cum e ...

Probabil vă gândiţi că este mai complicat, dar şi întrebările au fost de aşa natură încât să sune mai negativ, dacă mă întrebaţi pe mine. Eu sunt o persoană foarte pozitivă. Nu contează că este numărul 1 mondial, că este 5, 10 sau 50, chiar nu are nicio relevanţă.

 

Ideea e să dăm tot ce putem şi tot ce avem mai bun pe teren. Să ne facem treaba cât mai bine putem. Că ieşim învingătoare, sau nu ... până la urmă este o experienţă pentru mine. O să învăţ de la ele, de la Horia, de la antrenorii noştri. E prima oară când sunt în această postură, vreau să mă bucur, să fiu ochi şi urechi.

 

Bineînţeles că simţim o anumită presiune fiecare dintre noi, dar e în regulă, până la urmă despre asta e vorba în tenis, cine face faţă mai uşor la chestiile astea. Şi noi, pentru că suntem puternice întotdeauna, cred că o să fim foarte şmechere. Puteţi să interpretaţi cum vreţi. Noi ne facem treaba şi Doamne-ajută", a spus Andreea Prisăcariu, la conferința de presă.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.