Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Bug Craftsman_Your Goal_Bonus 100 Gold


E D U
 Share

Recommended Posts

Nick-ul tau: edu
Server: RPG1
Descrierea bugului: Turele de la Craftsman iti fac "Your Goal"-ul dupa relog, insa nu iti adauga un punct si la x/5 de la Bonus 100 Gold. Mi s-a intamplat acelasi lucru si ieri, insa astazi am observat. Astazi este sambata. In fiecare zi eu am cules parcela, luni, marti si vineri s-a realizat obiectivul serverului, se poate vedea si in istoricul meu de gold ca l-am primit, miercuri si joi nu s-a realizat, insa pe cel personal cu siguranta l-am realizat, avand in vedere ca am si parcela, deci tot s-ar fi pus un punct la Bonus 100 Gold. Mai jos voi atasa video cu tura pe care am dus-o dupa ora 00:00 la Craftsman, un prtscr de acum unde se vede ca am 50.500$/50.500$ si un prtscr de la job income unde se vede ca dupa ora 00:00 nu am facut minim 50.500$ din celelalte job-uri, fara a pune la socoteaza Craftsman. Se poate verifica asta si cu ziua de vineri, unde am patit fix la fel, insa mi-am dat seama ieri seara de problema pentru ca nu stiam de ce am 4/5 la Bonus 100 Gold, eu facand in fiecare zi obiectivul personal.

Screenshot(s): 

Video: Se vede ca nu s-au pus banii de la job.

 

Prtscr de acum din joc:

https://imgur.com/a/a4ogpxu

 

Prtscr de pe rpg de la Job Income:

https://imgur.com/a/OHroAWu

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.