Jump to content

[REZOLVAT]ESTE Bug Craftsman_Your Goal_Bonus 100 Gold


E D U
 Share

Recommended Posts

Nick-ul tau: edu
Server: RPG1
Descrierea bugului:

@ Kelton Cum adica nu este bug? Explica-mi tu cum de eu NU am primit bonus de 5/5 100 gold daca eu de luni pana azi, sambata, am cules parcela unde iau aproximativ 120.000$? Si de fiecare data am cules inainte de a se realiza job goal-ul general, cand s-a realizat, ca miercuri si joi nu s-a realizat, dar eu tot am facut my goal. Si daca nu e bug, de ce mi-a aparut ca am facut 50.500$ astazi, cand in prtscr-ul meu de la income se vede ca am doar 3 ture de miner de vreo 7k adunat..

 

Turele de la Craftsman iti fac "Your Goal"-ul dupa relog, insa nu iti adauga un punct si la x/5 de la Bonus 100 Gold. Mi s-a intamplat acelasi lucru si ieri, insa astazi am observat. Astazi este sambata. In fiecare zi eu am cules parcela, luni, marti si vineri s-a realizat obiectivul serverului, se poate vedea si in istoricul meu de gold ca l-am primit, miercuri si joi nu s-a realizat, insa pe cel personal cu siguranta l-am realizat, avand in vedere ca am si parcela, deci tot s-ar fi pus un punct la Bonus 100 Gold. Mai jos voi atasa video cu tura pe care am dus-o dupa ora 00:00 la Craftsman, un prtscr de acum unde se vede ca am 50.500$/50.500$ si un prtscr de la job income unde se vede ca dupa ora 00:00 nu am facut minim 50.500$ din celelalte job-uri, fara a pune la socoteaza Craftsman. Se poate verifica asta si cu ziua de vineri, unde am patit fix la fel, insa mi-am dat seama ieri seara de problema pentru ca nu stiam de ce am 4/5 la Bonus 100 Gold, eu facand in fiecare zi obiectivul personal.

Screenshot(s): 

Video: Se vede ca nu s-au pus banii de la job.

 

Prtscr de acum din joc:

https://imgur.com/a/a4ogpxu

 

Prtscr de pe rpg de la Job Income:

https://imgur.com/a/OHroAWu

Link to comment
Share on other sites

Voi discuta cu scripterul ca să-mi explice mai bine ce verificări se fac la acest sistem.

Ce pot să-ți spun sigur este că jobul de Craftsman nu a fost conceput să ofere job goal, iar dacă acesta oferă așa ceva după relog, este într-adevăr un bug. Probabil asta e și problema în cazul de față, că o fi uitat să blocheze să-ți ofere contribuție după relog dar a blocat totuși contribuția la Job Goal și la Bonus.

Link to comment
Share on other sites

Salut,

 

Problemele semnalate în acest topic sunt considerate buguri și vor fi rezolvate la următorul update sau au fost deja rezolvate.

Mulțumim pentru că raportezi problemele care au loc ca să oferim un joc mai plăcut tuturor.

 

O zi bună.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.