Jump to content

”Vikinga” Andreea Prisăcariu le-a răspuns criticilor. De ce nu e afectată


Claude.
 Share

Recommended Posts

Andreea Prisăcariu / Foto: Instagram@iamprisacariuandreea

 

Andreea Prisăcariu a stârnit numeroase comentarii critice după ce a oferit un moment inedit la conferința de presă premergătoare meciului cu Polonia din Billie Jean King Cup, când a râs în repetate rânduri și a spus despre jucătoarele României că vor fi ”șmechere”

 

Ion Crăciunescu a catalogat comportamentul sportivei drept ”dezgustător”, dar Andreea Prisăcariu susține că nu este afectată de criticile primite, cu care deja s-a obișnuit.

 

Andreea Prisăcariu, replică pentru critici

De asemenea, jucătoarea de tenis și-a descris personalitatea ca fiind ”de vikingă”, ceea ce nu o lasă să fie afectată.

 

”M-am obișnuit să primesc comentarii negative, e în regulă, pentru că toți avem parte de ele, dar nu am văzut tenismeni care să fie tratați în felul ăsta, primind atât de multă ură. Nici nu știu cum să îl descriu. Poate e gelozie, plictiseală... nu știu.

 

Faptul că au încercat să omoare copilul din mine și pasiunea cu care văd lucrurile și vorbesc despre ele este crud. Dar sunt fericită că personalitatea mea nu îmi permite să fiu descurajată de acest tip de comentarii. Sunt o vikingă. Percepția lor asupra mea nu mă afectează în niciun fel” a declarat Andreea Prisăcariu în podcastul MatchPoint, din Canada.

 

România, învinsă categoric de Polonia

România a ratat calificarea la turneul final al Billie Jean King Cup, după ce a cedat cu 0-4 în meciul cu Polonia.

 

Andreea Prisăcariu a jucat meciul trei al confruntării, pierdut categoric, 0-6, 0-6, cu Iga Swiatek, liderul mondial, care o învinsese în prima zi, în meciul doi, pe Mihaela Buzărnescu, 1-6, 0-6. În primul joc la simplu, Irina Begu a cedat la Magda Linette, 6-1, 4-6, 6-2, în timp ce ultima partidă, cea de dublu, a fost pierdută de Mihaela Buzărnescu și Andreea Mitu, 5-7, 6-3, 5-10, la Magdalena Fresch și Alicija Rosolska.

 

Digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.