Jump to content

Charles Leclerc, jefuit în timp ce acorda autografe. Pagubă de sute de mii de euro


sLoww ToV
 Share

Recommended Posts

profimedia-0612246030

 

Charles Leclerc (24 de ani), liderul circuitului din Formula 1, a fost jefuit, zilele trecute, în timp ce acorda autografe.

 

Charles Leclerc, jefuit în timp ce acorda autografe. Pagubă de sute de mii de euro

 

Totul s-a întâmplat luni, în a doua zi a Paștelui catolic, în Italia, acolo unde pilotul se afla într-o minivacanță alături de prieteni, la Viareggio (Toscana). În jurul orelor 22:00, Leclerc a fost recunoscut de câțiva împătimiți ai Marelui Circ, care i-au solicitat autografe, dar și fotografii.

 

Monegascul, care era însoțit și de antrenorul său Andrea Ferrari, nu a refuzat pe nimeni, dar la câteva minute după ce s-a terminat totul a observat că a fost jefuit. Leclerc a spus că a rămas fără ceasul său, Richard Mille 67-02, în valoare de 265.000 de lire sterline, 319.700 de euro.

 

Charles Leclerc, jefuit în timp ce acorda autografe. ”V-ați gândit să reparați iluminatul stradal?”

 

Ceasul nu era unul oarecare. În afara valorii lui incontestabile, ceasul era personalizat pentru pilotul de F1, în culorile statului său de baștină, Monaco.

 

”Sunt luni de zile de când Via Salvatori este complet în întuneric. Am raportat acest lucru de luni de zile.

 

Ei bine, noaptea trecută, în Via Salvatori, ne-au jefuit. V-aţi gândit să reparaţi într-un târziu iluminatul stradal? Întreb pentru un prieten”, a scris Ferrari, pe contul său de Instagram.

 

Leclerc a raportat cazul la poliţie, care a deschis o anchetă şi caută să afle dacă furtul a fost inopinat sau planificat în prealabil, au scris cei de la Daily Mail.

 

Sursa: digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.