Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Momentul în care Elisabeta Lipă l-a aruncat în apă pe Ion Țiriac: ”Nu are nimic, vă salvăm noi”


Claude.
 Share

Recommended Posts

ion tiriac patinoar

 

Elisabeta Lipă (57 de ani), președintele Federației Române de Canotaj, a povestit momentul în care l-a aruncat în apă pe Ion Țiriac (82 de ani), unul dintre cei mai bogați români.

 

Fostul jucător de tenis a fost președintele Comitetului Olimpic Român în perioada 1998 - 2004, în care România aduna medalii după medalii în competițiile în care era angreantă cu diferite discipline.

 

Elisabeta, în momentul în care l-a aruncat în apă pe Ion Țiriac: ”Scoateți tot ce aveți de valoare în buzunare”

La Jocurile Olimpice de vară de la Atena, din 2004, Elisabeta Lipă, fericită pentru că delegația României a cucerit medalii la canotaj, l-a aruncat în apă pe Ion Țiriac. Înainte de a face acest gest, fosta canotoare l-a asigurar pe fostul tenismen că totul va fi în regulă și să-și scoată din buzunar lucrurile de valoare.

 

”În canotaj se face 'botezul'. Fie că ești sportiv și te răstorni, fie că ești antrenor și te aruncă sportivii. Domnul Țiriac era președintele COR. Am câștigat, am trecut de protocol, l-a sunat președintele țării, domnul Ion Iliescu, a venit cu telefonul la noi, la sportive și am primit felicitările la cald de la domnul Iliescu.

 

Domnul Țiriac ne aștepta la ponton, ca să ne felicite. Când m-a luat în brațe, i-am șoptit la ureche: 'Vă rog să vă scoateți tot ce aveți de valoare în buzunare, pentru că noi vă aruncăm în apă'. Iar el zice: 'Aoleo, dar eu nu știu să înot!'. Zic: 'Nu are nimic, vă salvăm noi'. Iar el se gândește și spune: 'Știi ceva? La câtă bucurie mi-ați făcut, puteți să mă și înecați!'. Și aia a fost! L-am aruncat în apă pe domnul Ion Țiriac!”, a declarat Elisabeta Lipă, potrivit Playsport.

 

La Olimpiada de vară de la Atena din 2004, România a obținut aurul la canotaj, două rame, canotaj, două vâsle categoria ușoară și canotaj 8+1.

 

digisport

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.