Jump to content

Paige Spiranac le-a răspuns criticilor. Capitolul la care Tiger Woods încă nu a egalat-o


Claude.
 Share

Recommended Posts

Paige Spiranac / Sursa Foto: Instagram @_paige.renee

 

Paige Spiranac continuă să fie în prim plan pe rețelele sociale. Fosta jucătoare de golf a postat, de această dată, un răspuns pentru cei care o critică și care o întreabă de ce preferă să posteze des pe rețelel sociale în loc să contine să joace golf.

 

Paige Spiranac le-a răspuns criticilor. Capitolul la care Tiger Woods încă nu a egalat-o

Mulți au acuzat-o că se îmbracă provocator și își folosește corpul pentru a atrage "click-uri".

 

ZjIyYmNjODFkZWZlMzZmOWU5YjZiMjc2YmE2Y2M3Nw==.thumb.jpg

 

Americanca de 29 de ani le-a dat o replică scurtă. A postat un emoticon care sugerează că deține în totalitate controlul acestei probleme și că privește cu detașare criticile, pe care nu le mai "ia personal".

 

În plus, ea chiar a folosit această oportunitate pentru a convinge și mai mulți oameni să se aboneze la pagina sa. Recent, ea s-a alătura unei analiste de golf, Amanda Rose, alături de care discută tot ceea ce se întâmplă în golf și subiectele arzătoare ale momentului.

 

Capitolul la care Paige Spiranac este peste Tiger Woods

 

Paige Spiranac a renunțat de câțiva ani la cariera de jucătoare profesionistă de golf, însă continuă să mai joace în competițiile de amatori.

 

În schimb, ea face bani serioși pe rețelele sociale. De exemplu, ea îl depășește mult pe cel mai cunoscut jucător de golf din lume, Tiger Woolds, la următitorii pe care îi are pe Instagram, 3.3 milioane.

 

Așa că, potrivit propriilor spuse, este mai profitabilă noua sa activitate.

 

digisport

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.