Jump to content

Novak Djokovic se confruntă cu probleme de sănătate, iar asta îi afectează evoluțiile: ”Nu e COVID, e altceva”


xXDeYuXx
 Share

Recommended Posts

NjAmaD02MzYmaGFzaD00MDJkYWY4ZGFkMDhiYzY2NWUyYThkOTk1NTI4NDk5YQ==.thumb.jpg

 

 

Sârbul este convins că o probleme de sănătate îi afectează jocul din ultimele luni, iar asta se vede și în rezultatele pe care le înregistrează în meciurile pe care le dispută.

Novak Djokovic: ”E puțin îngrijorător”

După ce la începutul anului a fost exclus de la Australian Open pentru că nu a fost vaccinat împotriva COVID-19, Nole spune că nu poate fi vorba de acest virus acum, ci se confruntă cu o altă problemă, pe care nu a vrut să o detalieze.

”Nu e Covid, e altceva, dar n-aș vrea să intru în detalii. Nu cred că e necesar. Este doar ceva care îmi afectează corpul și metabolismul de câteva săptămâni.

E puțin îngrijorător că am acest sentiment pe teren… Nu este o chestiune de corp, este doar ceva care mă afectează.

 

Nu mi s-a mai întâmplat așa ceva, poate doar la începutul carierei. De aceea cred că are legătură cu boala. Se pare că timpul de recuperare este mai lung decât mă așteptam. Nu m-am simțit rău până în setul al doilea. Apoi, după un time-out medical, am crezut că sunt pregătit pentru decisiv, dar am avut combustibil doar pentru două-trei schimburi”, a declarat Novak Djokovic, după meciul cu Rublev, potrivit alo.rs.

 

Finala dintre Novak Djokovici şi rusul Andrey Rublev, scor 2-6, 7-6, 0-6, a durat două ore și 29 de minute. Ultimul act a durat doar 34 de minute, un set cu o desfăşurare de neimaginat pentru sârb, fără nicio șansă în fața rivalului său de pe locul 8 mondial.

Cei doi erau favoriții 1 și 2 de la Belgrad, iar pentru Nole este al doilea turneu la rând după revenire fără trofeu câștigat. 

 

Sursa

Edited by xXDeYuXx
Link to comment
Share on other sites

  • xXDeYuXx changed the title to Novak Djokovic se confruntă cu probleme de sănătate, iar asta îi afectează evoluțiile: ”Nu e COVID, e altceva”
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.