Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Novak Djokovic, spulberat chiar la el acasă! Nole nu are niciun titlu câştigat în 2022


xXDeYuXx
 Share

Recommended Posts

Serbia Tennis Open ATP250 tournament Belgrade,

 

 

După Monte Carlo, unde a fost eliminat prematur de către Alejandro Davidovich Fokina (46 ATP), scor 3-6, 7-6 (5), 1-6, acum Nole a ajuns în finală la Belgrad (turneu cu premii de 534.555 de euro), adică acasă, dar a pierdut incredibil în ultimul act, 0-6! în faţa lui Andrey Rublev (24 de ani)

.

Andrey Rublev i-a administrat un 6-0 sec lui Novak Djokovic în setul decisiv de la Belgrad

După ce a pierdut primul set, 2-6, sârbul l-a câştigat pe cel de-al doilea la tiebreak, însă l-a cedat surprinzător de clar pe al treilea.

Novak Djokovic, care a câştigat de două ori turneul de la Belgrad, a jucat puţin în acest sezon după ce a refuzat să se vaccineze împotriva Covid-19 şi nu a primit viză de intrare în SUA pentru Indian Wells şi Miami

.

Finala dintre Novak Djokovici şi rusul Andrey Rublev, scor 2-6, 7-6, 0-6, a durat două ore și 29 de minute. Ultimul act a durat doar 34 de minute, un set cu o desfăşurare de neimaginat pentru sârb, fără nicio șansă în fața rivalului său de pe locul 8 mondial.

Cei doi erau favoriții 1 și 2 de la Belgrad, iar pentru Nole este al doilea turneu la rând după revenire fără trofeu câștigat. 

„Felicitări, ești un mare campion, un băiat grozav. Belgrad și Serbia te iubesc, te așteptăm anul viitor să îți aperi titlul”, a declarat Djokovic la final, după ce zilele trecute le-a luat apărarea ruşilor şi bieloruşilor, excluşi de la viitorul Wimbledon printr-o decizie fără precedent luată de organizatori

 

Sursa

 
 
 
Edited by xXDeYuXx
Link to comment
Share on other sites

  • xXDeYuXx changed the title to Novak Djokovic, spulberat chiar la el acasă! Nole nu are niciun titlu câştigat în 2022
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.