Jump to content

Ubisoft este pregătit pentru o achiziție


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

Ubisoft cyber

 

Sosesc rapoarte că ținuta franceză Ubisoft ar putea fi următorul mare editor de jocuri de noroc în linie pentru o preluare. Bloomberg citează surse anonime „cu cunoştinţă de cauză”, susţinând că mai multe firme de capital privat au studiat compania.

 

Se spune că acestea includ Blackstone Inc. și KKR & Co. – care sunt două dintre cele mai mari firme de capital privat din lume. Cu toate acestea, se pare că Ubisoft nu a intrat încă în discuții serioase cu ei.

 

Pe lângă aceste rapoarte, Kotaku a vorbit și cu câțiva membri ai personalului actual și foști. Potrivit acestora, ei cred că, chiar dacă aceste firme de acțiuni nu mușcă, Ubisoft va vinde în cele din urmă. Motivele includ aparent un „preț scazut al acțiunilor și lupte în curs de producție”.

 

Ubisoft a refuzat până acum să comenteze această speculație într-o declarație pentru Kotaku. S-a spus că „Ubisoft are capacități creative și de producție de neegalat, cu peste 20.000 de oameni talentați care colaborează în studiourile noastre globale pentru dezvoltarea jocurilor.

 

Datorită lor și abordării noastre pe termen lung și apetitului pentru asumarea riscurilor creative, am construit unele dintre cele mai puternice mărci proprietare ale industriei și avem multe mărci și proiecte noi promițătoare la orizont.” Raportul a văzut creșterea prețului acțiunilor companiei de când a fost publicat.

 

Conform GamesIndustry.biz, stocul producătorului Assassin’s Creed a ajuns la un minim de 33,97 EUR vineri. Cu toate acestea, de la raport, acesta a crescut cu 13%, până la 38,25 EUR în weekend, și încă la 40,61 EUR în această dimineață. Aceasta este o creștere de aproape 20% de la raport. A fost deja un an destul de încărcat pentru preluări.

 

Microsoft a anunțat că va cumpăra Activision pentru 68,7 miliarde de dolari în ianuarie. Între timp, Sony a preluat Bungie câteva săptămâni mai târziu pentru 3,6 miliarde de dolari, în timp ce Take Two a cumpărat și gigantul mobil Zynga pentru 12,7 miliarde de dolari.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.