Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Motivul pentru care Eugenie Bouchard a numit-o "ticăloasă" pe Maria Sharapova: "Cu mine nu i-a mers!"


xXDeYuXx
 Share

Recommended Posts

Tennis - ATP/WTA World Tour 2017 Mutua Madrid Open 2017 Day Three La Caja Magica, Madrid, Spain - 08 May 2017

 

 

Eugenie Bouchard (28 de ani), sportivă care a atins vârful carierei în 2014, când a jucat finala de la Wimbledon, a spus că Masha era "enervantă" și că mereu încerca să o intimideze înainte de meciuri.

Jucătoarea din Canada a întâlnit-o pe Sharapova de 5 ori și a pierdut 4 dintre aceste partide. Într-o intervenție la podcastul Pardon my Take, Eugenie Bouchard a fost întrebată dacă a jucat împotriva unei sportive care "se comporta ca o ticăloasă în timpul încălzirii".

 

Fără să stea pe gânduri, Bouchard a răspuns: "Oh, da, Sharapova! Dădea cât putea de tare în mingi la încălzire! Era atât de enervantă! Încerca să-și intimideze adversarele, dar cu mine nu a funcționat. În cele din urmă, arbitrul nu te poate obliga să faci nimic. Poți să intri pe teren și să decizi că nu vrei să te încălzești, dacă asta vrei. De obicei, noi ne încălzim ca să ne simțim mai bine, dar sunt unii care încearcă să lovească cât de tare pot.".

 

În ciuda faptului că a spus despre Sharapova că era "enervantă", Bouchard a recunscut că și-ar fi dorit să mai joace împotriva sportivei din Rusia.

"Din nefericire, nu mai putem juca una împotriva celeilalte. A fost o adversară excelentă, am avut multe bătălii, dar nu ne mai putem întâlni, din păcate, pentru că s-a retras.", a mai afirmat Bouchard.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.