Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Sorana Cîrstea - Veronika Kudermetova 3-6, 3-6. Românca a ratat finala de la Istanbul


xXDeYuXx
 Share

Recommended Posts

Qatar Total Energies Open - Day Two

 

 

Sportiva din România a cedat în fața rusoaicei Veronika Kudermetova (24 de ani, 29 WTA) în două seturi, scor 3-6, 3-6, și astfel nu își va putea apăra trofeul câștigat anul trecut.

Sorana Cîrstea, meci dificil cu Veronika Kudermetova

Sorana Cîrstea a părut să nu fie deloc în formă la partida de sâmbătă din semifinale. Jucătoarea din România a cedat primul set în întâlnirea cu rusoaica după 43 de minute.

În setul secund, Sorana a încercat să revină, însă forța Kudermetovei a fost de nestăpânit. Rusoaica a jucat la fel ca în primul set și a profitat de forma sa bună în acest meci, dar și de greșelile comise de Sorana Cîrstea. Actul secund s-a încheiat în 41 de minute.

 

Pentru că s-a oprit în semifinalele competiției, Sorana Cîrstea se va alege cu un premiu de 10.000 de dolari și 110 puncte în clasamentul WTA.

Finala turneului de la Istanbul se va disputa între Veronika Kudermetova și Anastasia Potapova (21 de ani, 122 WTA), duminică, în direct la Digi Sport.

Sorana Cîrstea - Veronika Kudermetova, 3-6, 3-6, în semifinale la Istanbul

FINAL DE MECI: Sorana Cîrstea - Veronika Kudermetova 3-6. 3-6. Sportiva din România ratează finala de la Istanbul.

UPDATE 18:48: Sorana Cîrstea - Veronika Kudermetova 3-6. 3-6. Rusoaica a repetat jocul din primul set și s-a impus în actul secund cu același scor împotriva Soranei Cîrstea.

UPDATE 18:35: Sorana Cîrstea - Veronika Kudermetova 3-6. 2-4. Sportiva din România nu cedează și speră în continuare la întoarcerea scorului. ”Sori” și-a adjudecat ultimul punct de pe propriul serviciu.

UPDATE 18:20: Sorana Cîrstea - Veronika Kudermetova 3-6. 1-2. Sorana începe dificil și la doilea set al întâlnirii. Rusoaica a reușit două puncte la rând și a trecut din nou în avantaj, după ce sportiva din România începuse cu dreptul actul secund.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.