Jump to content

POCO F4 GT a sosit: telefon de gaming de 499 euro, cu butoane trăgaci magnetice, CPU Snapdragon 8 Gen 1


M.a.N.u
 Share

Recommended Posts

<b>POCO F4 GT a sosit: telefon de gaming de 499 euro, cu butoane trăgaci magnetice, CPU Snapdragon 8 Gen 1</b>POCO a ţinut un eveniment important astăzi, în cadrul căruia a prezentat atât un telefon de gaming, POCO F4 GT, cât şi primul său ceas POCO Watch. Despre acesta din urmă avem un articol separat, dar telefonul îl acoperim chiar aici

FacebookTwitterPinterestGoogle+

POCO a ţinut un eveniment important astăzi, în cadrul căruia a prezentat atât un telefon de gaming, POCO F4 GT, cât şi primul său ceas POCO Watch. Despre acesta din urmă avem un articol separat, dar telefonul îl acoperim chiar aici. Avem de-a face cu un terminal cu procesor Snapdragon 8 Gen 1, butoane trăgaci pop up, dar şi un sistem avansat de răcire. Iar preţul nu e rău deloc!  Telefonul este disponibil pe nuanţele Cyber Yellow, Knight Silver şi Stealth Black. Avem parte şi de iluminare RGB în spate ca orice telefon de gaming care se respectă. Este fabricat din sticlă şi metal, are talie de 8.5 mm şi greutate de 210 grame. Cititorul de amprente se află lateral. POCO a ţinut un eveniment important astăzi, în cadrul căruia a prezentat atât un telefon de gaming, POCO F4 GT, cât şi primul său ceas POCO Watch. Despre acesta din urmă avem un articol separat, dar telefonul îl acoperim chiar aici.

 

Avem de-a face cu un terminal cu procesor Snapdragon 8 Gen 1, butoane trăgaci pop up, dar şi un sistem avansat de răcire. Iar preţul nu e rău deloc! Telefonul este disponibil pe nuanţele Cyber Yellow, Knight Silver şi Stealth Black. Avem parte şi de iluminare RGB în spate ca orice telefon de gaming care se respectă.

 

Este fabricat din sticlă şi metal, are talie de 8.5 mm şi greutate de 210 grame. Cititorul de amprente se află lateral. 

 

 

Sursa

Edited by TLG YuukiKING
Stilizare!
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.