Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Provocare pentru Octavian Popescu: "Hai să facă ceva și la națională, nu cu Mediaș și Clinceni"


Claude.
 Share

Recommended Posts

FOTBAL:CFR CLUJ-FCSB, PLAY OFF LIGA 1 CASA PARIURILOR (17.04.2022)

 

Octavian Popescu (19 ani) a impresionat în acest sezon pentru FCSB și a fost comparat de patronul echipei cu Leo Messi, în principal datorită calităților arătate în duelurile unu contra unu.

 

Jucătorul de la FCSB trebuie însă să arate aceste calități și la alt nivel, mai ridicat, e de părere fostul atacant al Rapidului, Robert Niță.

 

Provocare pentru Octavian Popescu Acesta i-a lansat o provocare lui Popescu de a performa la fel de bine și la echipa națională, nu doar în Liga 1, unde anumiți adversari sunt de o valoare contestabilă.

 

"Sunt nesigur pe viitorul unor jucători, nu-i pot vedea încă lideri de generație sau să poată face diferența pentru a ne duce la un nivel ridicat. Ne rămâne talentul, dar parcă ne adaptăm numai aici, între noi, pe plan local. Din păcate, încă ne lipsesc multe.

 

Și la copii și juniori, și la băieții ăștia mai mari un pic, care ajung pe la tineret. Toată lumea îl vede noul Messi, noul tânăr, noul... Ok, e un jucător bun, un copil talentat, dar hai să facă ceva pe la echipa națională, nu când joacă cu Clinceni și cu Mediaș.

 

Să ajungă să facă la echipa națională ce face la FCSB. Și atunci, da. Să-l vedem dacă se adaptează într-un alt mediu, unde are marja de progres mult mai mare decât în România", a spus Robert Niță, conform Sport.ro.

 

Darius Olaru, Octavian Popescu și Ianis Stoica, urmăriți de Torino Evoluțiile bune din ultima vreme a jucătorilor de la FCSB le-au atras atenția celor de la Torino, din Serie A. Un oficial al clublui chiar s-a deplasat până în România pentru a urmări nu mai puțin de trei jucători de la echipa finanțată de Gigi Becali.

 

Davide Vagnati, directorul sportiv al celor de la Torino, a venit în țara noastră pentru a-i vedea la lucru pe Darius Olaru (23 de ani), Octavian Popescu (19 ani) și Ianis Stoica (19 ani), notează italienii de la footballnews24.it. Acesta l-ar fi monitorizat și pe Rareș Ilie de la Rapid. Cei de la Torino ar fi rămas impresionați de Octavian Popescu și Darius Olaru, însă sunt convinși că Gigi Becali va cere sume de tarnsfer pentru cei doi foare mari pentru ceea ce poate oferi clubul italian.

 

Gigi Becali vrea 50 de milioane de euro pentru Octavian Popescu Omul de afaceri este convins că va da lovitura cu Octavian Popescu pe piața transferurilor. ”Eu cred că are și ceva din Neymar și chiar din Messi, pentru că ai văzut, când dă la poartă, are și noroc și e un jucător de geniu.

 

Chiar o să-l dau cu 50 de milioane. Pe Man l-am dat cu 11 milioane. Poate cineva să-l vândă cu mai mult? Pe Chiricheș am luat 10 milioane și ei l-au dat cu 7.

 

Pe Tavi n-am să pot să iau valoarea lui reală. Eu cred că valorează 100-150 de milioane. O să-l dau la jumătate de preț, cu 50 de milioane”, a spus Gigi Becali, pentru Digi Sport.

 

digisport.ro

Edited by AIM C l a u D i U.
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.