Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Mesajul după care Lewis Hamilton "se simte umilit", mai ales când vine din familia Schumacher


sLoww ToV
 Share

Recommended Posts

F1 Grand Prix of Qatar - Previews

 

Lewis Hamilton are un start extrem de prost în acest sezon din Formula 1, fără nicio victorie.

 

Mesajul după care Lewis Hamilton "se simte umilit", mai ales când vine din familia Schumacher

 

Septuplul campion mondial a fost "luat în colimator" și de fratele marelui Michael Schumacher, Ralf, fost pilot la Jordan, Williams și Toyota.

 

"Chiar trebuie să discutăm despre Lewis Hamilton. El trebuie să se întrebe de ce Russell e mult mai rapid decât el. Un loc 13 nu este unul demn de ambiția lui Hamilton.

 

El trebuie să recunoască pentru el însuși că Russell este pilotul mai bun în acest moment. Dacă asta va continua în următoarele săptămâni, va fi palpitant în echipă. Ar putea să aibă loc schimbări în ierarhia din echipă.

 

Departe de mine gândul că Hamilton a ratat barca spre finalul de carieră. Lewis încă este unul dintre cei mai buni de pe pistă.

 

Totuși, noile concepte cer piloților să se schimbe puțin. Hamilton nu e obișnuit cu asta. Russell, pe de altă parte, e un pilot tânăr. Evident că mai bine se obișnuiesc cu asta", a spus Ralf Schumacher, potrivit publicației The Sun.

 

Lewis Hamilton, locul 7 în clasamentul piloților

 

Fanii au comentat imediat pe rețele sociale, iar unii au spus că Hamilton "ar trebui să se simtă umilit" după aceste afirmații.

 

De altfel, Lewis Hamilton a fost luat la țintă și de rivalul său, Max Verstappen, în sezonul trecut și nu numai. Olandezul, care a devenit campion mondial în 2021, a spus la un moment dat că l-ar învinge fără drept de apel pe Hamilton dacă ar avea o "mașină egală".

 

Lewis Hamilton a început sezonul cu un loc 3 în cursa din Bahrain, apoi a terminat pe 10 în Arabia Saudită. A urmat Australia, unde a încheiat pe 4, iar în Marele Premiu al regiunii Emilia-Romagna s-a clasat pe 13.

 

Astfel, britanicul de 37 de ani a ajuns să fie depășit cu 21 de puncte în clasament chiar și de colegul său de la Mercedes, George Russell.

 

Sursa: digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.