Jump to content

Marius Croitoru regretă în continuare că a ratat play-off-ul cu FC Botoșani: ”Cineva ne-a dat o lecție”


Claude.
 Share

Recommended Posts

croitoru

 

Partida dintre CS Mioveni și FC Botoșani, din etapa a 7-a a play-out-ului Ligii 1, s-a încheiat cu victoria oaspeților, scor 2-0.

 

La finalul meciului dintre cele două echipe, Marius Croitoru (41 de ani), antrenorul celor de la FC Botoșani, a tras concluziile.

 

Marius Croitoru: ”Cineva ne-a dat o lecție”

Tehnicianul celor de la FC Botoșani regretă și acum faptul că echipa sa nu a ajuns în play-off în acest sezon de Liga 1, dar se bucură de victoria cu Mioveni.

 

 ”Cred că cel mai important e să nu primim gol. Sunt jucători în care noi ne punem speranțe. Târcoveanu era în primele 10 speranțe pentru România în urmă cu câțiva ani.

 

Pentru mine important e ca atacantul să joace pentru echipă. Nu mă interesează să joace prost și să marcheze. Sunt fericit cu această victorie. Cele mai multe probleme le-am avut cu echipele din play-out.

 

Nu mai pot să mai spun că mă așteaptă un meci ușor. E un meci la mâna noastră și să demonstrăm (n.r. meci cu Dinamo etapa viitoare). Meritam mai mult în acest sezon și cineva ne-a dat o lecție”, a declarat Marius Croitoru, la finalul meciului cu CS Mioveni.

 

În urma rezultatului din această etapă, cei de la CS Mioveni se află pe locul șase în play-out, cu 28 de puncte, în timp ce FC Botoșani ocupă locul doi în clasament, cu 38 de puncte.

 

digisport

Edited by AIM C l a u D i U.
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.