Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Toni Petrea surprinde cu formula de start. Doi titulari, în pericol de a rata derby-ul cu Craiova


Claude.
 Share

Recommended Posts

FOTBAL:FARUL CONSTANTA-FCSB, PLAY OFF LIGA 1 CASA PARIURILOR (25.04.2022)

 

Anton Petrea (47 de ani) atacă meciul cu FC Argeș cu tot ce are mai bun, deși are doi titulari care sunt în pericol de suspendare în cazul în care vor mai lua un cartonaș galben.

 

Toni Petrea surprinde cu formula de start.

Doi titulari, în pericol de a rata derby-ul cu Craiova De asemenea, Florinel Coman a fost introdus în primul 11, dar, cel puțin conform foii de jocm va evolua în flancul drept.  Iată echipa de start a celor de la FCSB pentru meciul cu FC Argeș  Tîrnovanu - Ovidiu Popescu, I. Cristea, Miron, Radunovic - Olaru, Șut, Edjouma - Coman, Fl. Tănase, Oct. Popescu

 

 Florin Tănase (27 de ani) și Octavian Popescu (19 ani) au ajuns la limita cumului de cartonașe galbene, astfel că în cazul în care vor fi sancționați azi vor rata meciul cu Universitatea Craiova, care are șanse să fie unul extrem, extrem de important în lupta pentru titlu.  

 

De asemenea, surprinde poziția în care a fost introdus Florinel Coman. Va începe meciul ca mijlocaș de bandă dreaptă, dar nu este exclus ca acolo, în linia de trei din față, să se facă mereu rocade.

 

Toni Petrea nu se teme de revenirea în Ghencea.

”Nu riscăm nimic. Trăim într-o lume civilizată” Antrenorul celor de la FCSB, Anton Petrea (47 de ani), a declarat că s-ar bucura ca echipa să revină pe noua arenă din Ghencea și nu se teme de un posibil val de ostilități al ultrașilor rivalei CSA Steaua București.  

 

Tehnicianul consideră că ar putea reprezenta un plus pentru jucători o posibilă revenire în Ghencea, mai ales în lupta directă pentru titlu cu CFR Cluj.

 

Anton Petrea: ”Ar fi un lucru important să jucăm în Ghencea” Anton Petrea nu a avut foarte mult timp la dispoziție pentru a analiza efectele unei eventuale reveniri pe Ghencea, însă crede că ar putea fi o schimbare benefică în mentalul echipei sale.  

 

”Nu m-am gândit la chestiunile astea cu stadionul. Ar fi un lucru important să jucăm pe Ghencea. Nu cred că e un lucru riscant să mergem acolo, trăim totuși într-o lume civilizată. Până la urmă e un joc, un sport”, a declarat Anton Petrea, la conferința de presă premergătoare partidei cu Farul.

 

digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.