Jump to content

Florin Tănase a spus de ce FCSB nu vrea să joace pe Stadionul Rapid


Claude.
 Share

Recommended Posts

fcsb gol

 

FCSB are varianta de a disputa ultimul meci din play-off cu titlul pe masă contra celor de la CFR Cluj. Cum Arena Națională este deja arvunită de un festival de muzică, roș-albaștrii sunt nevoiți să caute un alt stadion.

 

Florin Tănase a spus de ce FCSB nu vrea să joace pe Stadionul Rapid Varianta Ghencea pare imposibilă în acest moment, astfel că pe tapet a apărut și Stadionul Rapid.

 

 Florin Tănase (27 de ani), căpitanul vicecampioanei Ligii 1, a spus de ce nu vrea ca el și colegii săi să dispute un ipotetic astfel de meci pe arena de lângă Podul Grant.

 

 ”Nu cred în varianta Giulești, e un stadion prea mic pentru suporterii Stelei (n.r. - FCSB). Există Ghencea, e liber, rămâne să ne accepte”, a spus Tănase, după victoria FCSB-ului cu FC Argeș. 

 

Florin Tănase, răspuns tăios pentru Dîncu. ”O să-i arăt pașaportul” + mesaj pentru CFR: ”Să nu mai țipe de arbitraj”

Chestionat unde va juca FCSB meciul cu CFR Cluj, din ultima rundă, căpitanul roș-albaștrilor a replicat:  ”Din păcate... Nu e stadionul din Buzău bătut în cuie, dar rămâne să vedem ce vom face la Craiova. Mai apoi vom discuta. Dacă nu vom câștiga în Bănie, ce rost va mai avea această discuție. E un meci foarte important, jucăm în deplasare, ei sunt în formă bună, câștigă.

 

 Am auzit ce a spus domnul Dâncu despre mine.  Ce să mai zic? Mai rămâne să-i arăt pașaportul. Anul viitor s să mă duc la ei la lojă, în loja gazdelor, ca să-l arăt.  Mă deranjează ce a spus, l-am văzut foarte tăios la adresa noastră și nu înțeleg. E u meci de fotbal până la urmă și cine e mai bun să câștige”, a spus Tănase.

 

digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.