Jump to content

Ubisoft Montreal dezvoltă acum remake-ul Prince of Persia: The Sands of Time


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

Prince of Persia: The Sands of Time

 

Ubisoft Montreal a preluat dezvoltarea remake-ului lui Prince of Persia: The Sands of Time. Anterior, Ubisoft Pune și Ubisoft Mumbai lucrau la joc, pe care Ubisoft l-a amânat deja de două ori.

 

Într-o declarație publicată pe Twitter, compania nu a explicat tocmai de ce este cazul: „Această decizie este un pas important, iar echipa, bazându-se pe munca realizată de Ubisoft

 

Pune și Ubisoft Mumbai, își va lua acum timpul necesar pentru a se regrupa în scopul jocului pentru a vă oferi cea mai bună experiență pentru acest remake al unui joc complet. -timp clasic, când este gata.”

 

Remakeul The Prince of Persia: The Sands of Time trebuia inițial să fie lansat în 2020, înainte de a fi amânat de două ori. Ubisoft Montreal, desigur, este dezvoltatorul original al jocului.

 

S-a lansat pentru prima dată, în 2003, cu recenzii excelente și a schimbat peisajul jocurilor pe platforme. Lucruri precum Tomb Raider (ambele trilogii Crystal Dynamics) și Uncharted pur și simplu nu s-ar fi întâmplat fără The Sands of Time.

 

O parte a afirmației care este intrigantă este referirea la regruparea „în domeniul de aplicare al jocului”. Înseamnă asta că va fi mai lung, mai scurt, mai mare sau mai mic decât ar fi fost?

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.