Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Mercedes-Benz prezintă noua ediție specială E-Class Night Edition


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

2022-mercedes-e-class-night-edition-2.jp

 

Producătorul german de automobile de lux Mercedes-Benz a dezvăluit o nouă ediție specială bazată pe modelul E-Class, denumită Night Edition. Aceasta este oferită deocamdată doar în versiunile Coupe și Cabrio, care vor fi primele scoase la vânzare. Ceva mai târziu ediția va fi oferită și pe sedan și pe break. Noul E-Class Night Edition este disponibilă exclusiv în Europa.

 

2022-mercedes-e-class-night-edition-1.jp

 

Noul Mercedes-Benz E-Class Night Edition are la bază linia de echipare AMG. După cum sugerează și denumirea, E-Class Night Edition adaugă o serie de accente negre atât la exterior, cât și la interior.

 

Detalii de design precum grila frontală „Diamond”, prizele de aer, ramele geamurilor laterale, oglinzile și jantele sunt vopsite în negru lucios. De asemenea, eleronul posterior și terminațiile sistemului de evacuare sunt finisate în aceeași nuanță. În plus, există și câteva embleme cu inscripția „Night Edition”, care sunt poziționate pe aripile față și sunt finisate, evident, în negru. Acestea se găsesc și pe covorașele de la interior.

 

Cabina oferă scaune încălzite și tapițate cu piele artificială Artico și ornamente cromate și din lemn de frasin, toate negre, evident. Același material se regăsește și la nivelul planșei de bord, în timp ce pe lista de „opționale” sunt incluse piele naturală, piele Nappa și Alcantara. Alte dotări includ plafon vopsit tot în negru și praguri ale ușilor iluminate.

 

Noua ediție specială Mercedes-Benz E-Class Night Edition este disponibil doar pentru clienții din Europa. În funcție de versiunea de caroserie și de motorizare, prețul pachetului este cuprins între 5.295 și 9.222 de euro. Pe piața din Germania, versiunile sedan și break Night Edition vor fi disponibile pentru comenzi începând cu 17 mai.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.