Jump to content

Ford anunță îmbunătățiri pentru Mustang Mach-E, inclusiv încărcare mai rapidă


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

Ford anunță îmbunătățiri pentru Mustang Mach-E, inclusiv încărcare mai rapidă - Poza 1

 

Constructorul american de automobile anunță o serie de îmbunătățiri pentru modelul cu zero emisii Mach-E. Printre altele, acesta se va încărca mai rapid între 80 și 90% din capacitate.

 

Ford comercializează modelul Mach-E, în Europa, de peste un an. În tot acest timp, SUV-ul cu zero emisii și-a câștigat mulți fani. Pentru a le menține interesul viu, constructorul american de automobile anunță acum o serie de îmbunătățiri pentru Mach-E.

 

În primul rând, capacitatea de remorcare a fost crescută la 1.000 de kilograme pentru modelele cu autonomie extinsă, atât în versiunea cu un motor, cât și în cazul celei cu două motoare. Asta înseamnă că proprietarii pot acum să tracteze o barcă tipică de pescuit, din fibră de sticlă, de dimensiuni mici sau medii.

 

Apoi, poate cea mai notabilă îmbunătățire, timpul de încărcare între 80 - 90% din capacitate a fost redus cu 37 de minute (de la 52 de minute la doar 15 minute).

 

Nu în ultimul rând, Ford propune o recalibrare a sistemului One-Pedal, pentru performanțe mai fluide la viteze mici.

Producătorul din Dearborn anunță și alte actualizări over-the-air pentru modelul Mach-E.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.