Jump to content

Alpine anunță pachetul South Beach Colorway pentru modelul A110


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

Alpine anunță pachetul South Beach Colorway pentru modelul A110 - Poza 1

 

Pentru a marca prima lor participare în Marele Premiu de Formula 1 din Miami, francezii de la Alpine anunță pachetul special South Beach Colorway pentru modelul A110. Acesta este inspirat de celebrul cartier South Beach din Miami.

 

În perioada 6 - 8 mai va avea loc Marele Premiu de Formula 1 din Miami. Aflați pentru prima oară la acest eveniment, francezii de la Alpine vor să marcheze momentul cu un pachet special anunțat pentru modelul sport A110.

Denumit South Beach Colorway, acesta este inspirat de celebrul cartier cu același nume din Miami.

 

326964l-1000x0-w-3892f525.jpg

 

Noul Alpine A110 South Beach Colorway poate fi configurat în două nuanțe: Bleu Azur și Rose Bruyere. Din pachet mai fac parte jantele Serac cu diametrul de 18 inch, preșuri speciale și cusături gri pentru scaune. Tot în habitaclu vor fi prezente o serie de accente în culoarea caroseriei.

 

Pachetul South Beach Colorway va fi integrat în oferta lui A110 în această vară. Rezervările vor fi posibile începând cu data de 3 mai.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.