Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Land Rover lansează ediția aniversară Defender 30th Anniversary Edition pentru piața nord-americană


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

Land Rover lansează ediția aniversară Defender 30th Anniversary Edition pentru piața nord-americană - Poza 1

 

Land Rover a publicat o imagine cu noua ediție aniversară Defender 30th Anniversary Edition. Modelul este destinat exclusiv pieței din America de Nord și aduce un omagiu lui Defender 110 First Edition, construit în 1993. Doar 500 de exemplare vor fi produse.

 

Constructorul britanic a lansat o nouă ediție aniversară pentru modelul de teren Defender, numită 30th Anniversary Edition. Noul model va fi disponibil doar în America de Nord și aduce un omagiu primului model vândut peste ocean, Defender 110 First Edition, construit în 1993.

 

Land Rover a publicat doar o singură imagine cu noul model, însă a oferit o serie de detalii tehnice. Noul model aniversar se bazează pe versiunea Defender P300 S. Mașina este vopsită într-o culoare albă Fuji și este echipată cu jante din oțel care măsoară 18 inch. Mai multe elemente, precum bara față, ornamentele aripilor, treptele laterale, apărătorile de noroi, scara demontabilă și barele de acoperiș îi oferă modelului un aspect de mașină de teren serioasă.

 

Sub capotă avem un motor pe benzină de 2.0 litri, care dezvoltă 300 de cai putere și un cuplu de 400 Nm. Accelerația de la 0 la 100 km/h este realizată în 8.1 secunde.

 

În dotarea pachetului aniversar mai sunt incluse și pachetele Cold Climate (climă automată cu 3 zone), Tow (pachet de tractare), pachet exterior cu accente negre și un pachet off-road.

 

Nu în ultimul rând, scaunele sunt îmbrăcate în piele granulată neagră.

 

Noua ediție aniversară Land Rover Defender 30th Anniversary Edition va fi vândută doar în America de Nord. Producția va fi limitată la doar 500 de exemplare.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.