Jump to content

Continuă testele cu noul SUV electric Fisker Ocean. Va fi produs în Austria


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

Continuă testele cu noul SUV electric Fisker Ocean. Va fi produs în Austria - Poza 1

 

Henrik Fisker continuă testele cu noul SUV electric Ocean. Acesta va fi disponibil în Europa, iar producția este programată să înceapă în luna noiembrie, la uzina Magna din Austria.

 

Americanii de la Fisker au prezentat noul SUV cu zero emisii Ocean, pe Bătrânul Continent, la începutul lunii martie. În Europa, acesta va fi oferit în trei niveluri de echipare: Sport, Ultra și Extreme.

 

Dacă versiunea de bază oferă un singur motor electric, 275 CP și 440 de kilometri autonomie, cea de top vine echipată cu două motoare electrice, dispune de 550 CP, iar autonomia ajunge până la 630 de kilometri. În Germania, noul Fisker Ocean pornește de la 41.560 de euro.

 

Lista de rezervări a fost deschisă în urmă cu două luni, iar producția va demara în luna noiembrie, la uzina Magna din Graz, Austria.

 

Până atunci, însă, americanii vor să se asigure că Ocean se ridică la așteptările publicului din Europa. Tocmai de aceea, Fisker continuă programul de testare și vrea să vadă cum se descurcă noul SUV cu zero emisii la viteze mari și pe diferite suprafețe de rulare.

 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.