Jump to content

Universitatea Craiova cere sprijin din partea autorităților locale. Sorin Cârțu: “Noi dăm bani primăriei”


Claude.
 Share

Recommended Posts

cartu

 

Universitatea Craiova se pregătește pentru meciul de pe teren propriu cu FCSB, programat duminică, 8 mai, de la ora 19:30, în etapa cu numărul opt din play-off-ul Ligii 1, în direct pe Digi Sport 1.Universitatea Craiova se pregătește pentru meciul de pe teren propriu cu FCSB, programat duminică, 8 mai, de la ora 19:30, în etapa cu numărul opt din play-off-ul Ligii 1, în direct pe Digi Sport 1.

 

Sorin Cârțu: "Trebuie plătit și fotbalul de la primărie" Universitatea Craiova are cinci victorii la rând și ocupă locul trei în clasament, la patru puncte de FCSB.  În direct la Digi Sport, Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, a declarat că autoritățile locale ar trebui să sprijine financiar clubul, la fel cum se întâmplă în cazul altor echipe din Liga 1.

 

 "Ar trebui să dea primăriile bani pentru toată lumea. Și nouă să ne dea, să-i dea și lui Mititelu, care e problema? Trebuie plătit și fotbalul de la primărie. De ce n-ai interes? La 30.000 de spectatori care sunt acum la meciul cu FCSB, 10% din bani îi dăm primăriei.  

 

Cu ce ajută primăria? Dacă jucăm cu 1.000 de spectatori la Craiova, trebuie să dăm primăriei 10.000 de euro. Ei nu ies niciodată în pierdere. Să ne ajute primăria așa cum ajută sporturile de sală. Plătesc la handbal, la baschet, la volei, trebuie să dea și la fotbal. Noi dăm bani primăriei, din încasări și celelalte lucruri. Ia vedeți la FC Voluntari ce sprijin au!

 

Primăriile fac numai stadioane. Hai să facem baze sportive, ca să putem pregăti jucătorii", a spus Sorin Cârțu, la emisiunea Fotbal Club.

 

Clasamentul Ligii 1, play-off

NTljMjFhMjYxYzA3OTFiMjhmZjJhZWM2NDA4NDA0NQ==.thumb.jpg

 

digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.