Jump to content

Dorin Șerdean a revenit la Dinamo și are un mesaj clar: "Nu poți să schimbi echipa de suflet"


Claude.
 Share

Recommended Posts

serdean

 

Dorin Șerdean, în acte acționarul majoritar al lui Dinamo, a vorbit despre situația clubului din" Ștefan cel Mare" și a ținut să îi liniștească pe suporterii "alb-roșilor".

 

Recent, afaceristul a preluat pachetul majoritar deținut de spaniolul Pablo Cortacero (72%) și a făcut o solicitare oficială către Dinamo, în care ar fi cerut toate documentele relevante de la intrarea în insolvență. Totodată, Șerdean ar fi cerut și înlocuirea lui Iuliu Mureșan din funcția de administrator special.

 

 Dorin Șerdean a revenit la Dinamo și are un mesaj clar: "Nu poți să schimbi echipa de suflet" Prezent la deschiderea evenimentului Chess Classic București, acolo unde și-a făcut apariția și marele Garry Kasparov, Dorin Șerdean a fost chestionat cu privire la situația de la Dinamo.

 

Noul patron al grupării din "Groapă" a dat de înțeles că va încerca să găsească cele mai bune soluții pentru salvarea clubului și a ținut să își arate atracția față de formația dinamovistă.

 

 “Aş fi vrut să vorbim de şah. Dar… aşa cum v-am spus, şahul oferă nişte soluţii în viaţă şi trebuie să le cauţi, să le găseşti. Să găseşti mutarea optimă. Poţi să schimbi în viaţă naţionalitate, soţie, dar nu poţi să schimbi echipa de suflet, da? Cam atât am de spus pe acest subiect", a spus Şerdean, citat de Fanatik.

 

Ioan Andone a anunțat că firma lui Dorin Șerdean are o datorie imensă la Ionuț Negoiță Ioan Andone, fost jucător și antrenor în ”Ștefan cel Mare”, l-a contestat pe Dorin Șerdean și a anunțat că firma Lotus, care deține pachetul majoritar de acțiuni al clubului, trebuie să-i achite două milioane de euro lui Ionuț Negoiță.

 

”Eu nu înțeleg chestia asta. Nici nu s-au plătit acțiunile spre Negoiță. Din ce știu, trebuie să se plătească acțiunile către Negoiță, două milioane de euro. Ei au adus 550.000 de euro în club, ce a cumpărat Șerdean? 25%?  Ei întâi trebuie să-i dea banii lui Ionuț Negoiță, apoi să discute că vor pe X sau pe Y în locul lui Iuliu Mureșan.

 

Eu nu înțeleg lucrurile astea. Ai cumpărat cu 25% dintr-o sumă. E ca și cum ai cumpărat o casă cu 25% din sumă și spui că ești proprietar. E legal așa ceva? Nu e, în opinia mea”, a spus Ioan Andone, într-un interviu acordat Digi Sport.

 

digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.