Jump to content

Casemiro i-a dat replica lui Mohamed Salah, care a anunțat că are de luat o revanșă cu Real Madrid în Champions League


Claude.
 Share

Recommended Posts

Casemiro și Mohamed Salah / Foto: Profimedia

 

Liverpool și Real Madrid vor disputa finala UEFA Champions League pe 28 mai, la Paris, de la ora 22:00, în direct la Digi Sport 1.

 

După obținerea calificării, marți, Mohamed Salah a anunțat că spera ca Real Madrid să fie adversarul din finală, iar, după ce dorința i s-a îndeplinit, a scris pe Twitter că are de luat o revanșă, cu referire la finala din 2018, pierdută de Liverpool, în care a jucat puțin, fiind accidentat în startul jocului de Sergio Ramos.

 

 Casemiro i-a dat replica lui Mohamed Salah, care a anunțat că are de luat o revanșă cu Real Madrid în Champions League Casemiro, mijlocașul lui Real Madrid, a fost întrebat despre comentariile lui Mohamed Salah după meciul cu Manchester City și a transmis că îi înțelege dorința de revanșă a egipteanului și că se așteaptă la o partidă foarte dificilă la Paris.  

 

”Fiecare alege ce vrea corect? E normal. Din păcate, el s-a accidentat în finală și e normal să aibă dorința de revanșă, dar fiecare meci are povestea sa.  

 

E o finală, trebuie să o respectăm. Știm că va fi un meci foarte dificil”, a spus Casemiro, citat de Ojogo.  A treia finală de Champions League între Liverpool și Real Madrid.

 

Liverpool și Real Madrid s-au mai întâlnit, de-a lungul istoriei, de două ori în finale de Champions League, iar fiecare echipă s-a impus câte o dată.

 

 Prima meci direct pentru marele trofeu a fost în 1981 și a fost câștigat de Liverpool cu 1-0, în timp ce a doua finală a fost cea din 2018, când Real Madrid s-a impus cu 3-1.  

 

Finala din 1981 este ultima pierdută de Real Madrid în UEFA Champions League.

 

digisport.ro

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.