Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Marica l-a comparat pe Florin Tănase cu un ”șarpe” și a spus de ce FCSB n-are nevoie de vârf masiv


Claude.
 Share

Recommended Posts

fcsb gol

 

FCSB se pregătește de meciul de la Craiova, de duminică, care va fi de la 19:30, în direct la Digi Sport 1 și care se va desfășura cu tribunele pline, rețetă financiară importantă pentru olteni.

 

Marica l-a comparat pe Florin Tănase cu un ”șarpe” și a spus de ce FCSB n-are nevoie de vârf masiv Roș-albaștrii traversează o perioadă bună, în care marchează multe goluri, chiar dacă nu au un număr 9 de calibru în formula de start. Asta după ce Claudiu Keșeru (35 de ani) a fost trecut pe linie moartă de către Gigi Becali (63 de ani).  

 

Ciprian Marica, unul dintre conducătorii celor de la Farul, a explicat de ce vicecampioana Ligii 1 dă un randament bun și fără un vârf autentic în teren.  

 

”FCSB își domină adversarul, nu joacă cu minge lungă, la bătaie, cu centrări la cap, cu toate că am văzut că marchează goluri din corner. Nu are nevoie de un atacant masiv, de gabarit.  Are nevoie de un atacant care să fie mingicar, combinativ, să fie un ’șarpe’, poate am putea spune, alunecos, cum e cazul lui Florin Tănase”, a spus Marica, la Pro Arena.

 

Marica: ”E cu totul alt stil de joc”

Fostul internațional a nuanțat mai apoi și a explicat de ce l-a asemănat pe Tănase cu un șarpe.  ”Un jucător care are abilitatea asta în careu, are îndemânare. FCSB nu are nevoie de un atacant în adevăratul sens al cuvântului, cum e Kane la Tottenham, spre exemplu.   E cu totul alt stil de joc, de asta se pliază atât de bine Florin Tănase la FCSB”, a mai spus Marica.

 

digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.