Jump to content

Laurențiu Reghecampf anunță spectacol în derby-ul cu FCSB. “Cel mai important meci din play-off”


Claude.
 Share

Recommended Posts

reghe

 

Universitatea Craiova și FCSB se înfruntă duminică, 8 mai, de la ora 19:30, în direct pe Digi Sport 1, în etapa cu numărul opt din play-off-ul Ligii 1.

 

Laurențiu Reghecampf nu menajează niciun jucător la meciul cu FCSB Universitatea Craiova a anunțat că s-au vândut toate biletele, astfel că vor fi aproximativ 30.000 de fani în tribunele arenei “Ion Oblemenco”.

 

Universitatea Craiova și FCSB sunt echipele care au înscris cele mai multe goluri în acest sezon. Antrenorul “alb-albaștrilor”, Laurențiu Reghecampf, este convins că va fi un derby spectaculos.  În două dintre ultimele trei confruntări dintre Universitatea Craiova și FCSB s-au înscris cinci goluri.

 

 Reghecampf a precizat că nu va menaja niciun jucător, deși Universitatea Craiova are ca obiectiv și calificarea în finala Cupei României (după 1-2 în manșa tur a semifinalei cu Sepsi Sfântu Gheorghe).

 

"În afara faptului că suntem “sold out” și mulțumim fanilor noștri, sunt sigur că toată lumea va aștepta o victorie din partea noastră. Va fi un meci dificil, cred că va fi cel mai important meci, în conjunctura de față. După rezultatul de duminică seară, vom ști foarte multe lucruri.  Pentru acest play-off, cred că meciul acesta va fi cel mai important. Noi ne dorim să ajungem pe locul doi. Există și o tradiție între cele două echipe, cred că jucătorii vor fi la un nivel foarte înalt. Ambiție, devotament, valoarea jucătorilor.  Nu avem probleme, avem toți jucătorii pregătiți. Jucăm acasă, cu un stadion arhiplin, ar trebui să fie un avantaj pentru noi. Este un meci deschis oricărui rezultat, nu întâlnim o echipă oarecare. Noi și FCSB am marcat cele mai multe goluri în acest campionat. E o echipă ofensivă, cu jucători care pot pune probleme, dacă au spații.  

 

Cred că fiecare echipă va încerca, în fiecare secundă a meciului, să marcheze. Va fi un meci frumos, nu va fi un meci închis. Cred că echipa care va avea parte de cele mai puține greșeli va câștiga meciul. Tactica noastră este să câștigăm meciul, cele trei puncte.

 

 Nu înțeleg îngrijorarea unora, am spus că suntem “all in” la acest meci. Ne dorim foarte mult să obținem o victorie cu FCSB. În același timp, nici Cupa nu este un obiectiv de lăsat la o parte, pentru că siguranța locului doi nu este", a spus Laurențiu Reghecampf, la conferința de presă.

 

digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.