Jump to content

Ministrul Mediului: Nou program Rabla, cel puțin 3.000 de lei pentru casarea unei mașini mai vechi de 15 ani


Claude.
 Share

Recommended Posts

Ministrul Mediului: Nou program Rabla, cel puțin 3.000 de lei pentru casarea unei mașini mai vechi de 15 ani - Poza 1

 

Ministrul Mediului, Tanczos Barna, anunță debutul unui nou program Rabla, de la 1 iulie. Cei care casează o mașină mai veche de 15 ani, vor primi cel puțin 3.000 de lei și nu vor fi obligați să cumpere un autovehicul nou.

 

Autoritățile vor să scape cu orice preț de mașinile vechi, care străbat în fiecare zi drumurile patriei. Pe lângă programul Rabla obișnuit, ministrul Mediului, Tanczos Barna, a anunțat debutul unui nou program, relatează Profit.

 

Potrivit ministrului, în cadrul acestui nou program Rabla, cei care casează o mașină mai veche de 15 ani primesc o primă de cel puțin 3.000 de lei și nu mai sunt obligați să achiziționeze un autovehicul nou. Programul debutează în 1 iulie.

 

"Venim cu încă un program care va porni pe 1 iulie dacă totul merge bine și reușim să ne înțelegem cu autoritățile publice locale. Un program Rabla local care va scoate sute de mii de mașini vechi din circulație. Vom asigura o primă de cel puțin 3.000 de lei pentru mașinile casate fără obligația de a fi cumpărate mașini noi," a declarat Tanczos Barna.

 

Totodată, ministrul de resort anunță a vorbit și despre stațiile de încărcare pentru mașinile electrice. Prin Planul Național de Redresare și Reziliență vor fi finanțate peste 15.000 de stații de încărcare până în 2026.

 

automarket

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.