Jump to content

Fortnite este acum jucabil prin Xbox Cloud Gaming


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

Fortnite Xbox Cloud Gaming

 

Epic Games și Xbox au anunțat că Fortnite este acum disponibil prin intermediul Xbox Cloud Gaming. Mutarea înseamnă că jocul free-to-play este acum acceptat pe toate dispozitivele cu browser. De fapt, nici măcar nu aveți nevoie de un abonament Xbox Game Pass pentru a accesa jocul conform articolului Xbox Wire.

 

Doar un cont Microsoft este tot ce ai nevoie și poți juca pe telefoane și tablete Android, dispozitive iOS și multe altele. Este o mișcare destul de semnificativă, deoarece permite jocului să ocolească atât magazinul Google Play, cât și magazinul iOS.

 

Jocul a fost în mare parte indisponibil direct pentru acesta din urmă, de când Epic și Apple au intrat într-o luptă juridică dezordonată în ultimii doi ani pentru că Epic dorea să ocolească politica magazinului lor și a magazinului Google de reducere cu 30%.

 

Cazul a văzut Apple a desființat contul de dezvoltator al lui Epic și l-a eliminat pe shooter din magazin. Google Play a urmat exemplul, deși jucătorii pot încă actualiza jocul direct prin Epic Games Store cu o soluție. Fortnite vine la Xbox Cloud Gaming la fel cum jocul își întâmpină cel mai nou personaj invitat.

 

Vrăjitoarea Stacojie se îndreaptă spre insulă exact când Doctor Strange din Multiverse of Madness intră în cinematografe. Ea este disponibilă acum în magazinul de articole, complet cu propriul ei Back Bling, Pickaxe, Emote și Loading Screen. Verifică-le aici.

 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.