Jump to content

Suporterul care i-a ”lăsat mască” pe ultrașii FCSB-ului la Craiova. Ce s-a întâmplat înaintea meciului


Claude.
 Share

Recommended Posts

Suporterii FCSB-ului, la meciul cu Universitatea Craiova / Foto: Sport Pictures

 

FCSB s-a împus, scor 1-0, în fața Universității Craiova, în Bănie, unde s-a bucurat de o susținere importantă din partea suporterilor care au făcut deplasarea.

 

Printre fanii vicecampioanei prezenți în tribunele arenei din Bănie a fost și Alex Daniel Teleki, un băiat de 18 ani, nevăzător, care a venit de la Reșița, neînsoțit, pentru a-și urmări favoriții.

 

Suporterul care l-a ”lăsat mut” pe Gheorghe Mustață la Universitatea Craiova - FCSB Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB-ului, i-a prezentat povestea tânărului suporter, care recunoaște că l-a lăsat ”mut”.  

 

”Sigur că suntem foarte fericiți de victorie, dar, și dacă nu ieșea așa, tot aveam o fericire. Ceea ce am văzut la Craiova m-a lăsat mut, efectiv. În spatele peluzei noastre s-a prezentat un băiat din Reșița, orb, nevăzător.

 

 Venise singur, fără însoțitor. Era îmbrăcat în tricoul Stelei (n.r. FCSB-ului) și ajunsese singur la stadion după ce călătorise cu trenul. În acel moment, m-am gândit că meciul trece pe plan secund.

 

Dacă mai spun că la kilometrul 80, pe autostradă, o bătrânică de 77 de ani, care vindea pătrunjel și mentă, ne-am urat succes pentru că ține cu Steaua (n.r. FCSB) dintotdeauna. Ne-a spus echipa din semifinala cu Middlesbrough și că e înnebunită după Coman și Tavi”, a declarat Gheorghe Mustață, la Radio Sport 1.  Alex Daniel Teleki, membru în naționala de fotbal pentru nevăzători a României Alex Daniel Teleki nu este doar suporter al FCSB-ului, ci și joacă fotbal, în naționala României pentru nevăzători. 

 

Gheorghe Mustață a anunțat că vrea să-i facă o surpriză tânărului suporter și să-l ducă în vestiarul FCSB-ului înaintea meciului cu CFR Cluj, care se poate disputa cu titlul pe masă.  ”Sunt hotărât să-l ajut pe acel băiat care ne-a lăsat pe toți mască. Poate chiar să-l duc în vestiarul băieților înaintea jocului cu CFR. Ce motivare mai mare să aibă decât prezența acelui băiat? Mă gândesc că asta înseamnă stelist adevărat”, a spus Gheorghe Mustață.

 

digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.