Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Motivul pentru care Alexandru Mateiu n-a fost în lot la meciul cu FCSB. Craiova îl poate ”pierde” la vară


Claude.
 Share

Recommended Posts

FOTBAL:UNIVERSITATEA CRAIOVA-FC VOLUNTARI, PLAY OFF LIGA 1 CASA PARIURILOR (30.04.2022)

 

Mateiu, care este cel mai longeviv fotbalist din lotul oltenilor - a fost transferat de la FC Brașov la 1 iulie 2014 -, se află în ultimele zile de contract cu Universitatea, astfel că de la vară ar putea să semneze cu o altă echipă.  

 

Motivul pentru care Alexandru Mateiu n-a fost în lot la meciul cu FCSB. Craiova îl poate ”pierde” la vară Laurențiu Reghecampf (46 de ani) a vrut să se bazeze pe el la meciul cu roș-albaștrii, numai că o mică problemă musculară a dus la decizia de a nu-l implica deloc pe jucător în ecuația acestui meci.  

 

Mateiu a bifat 23 de prezențe în tricoul Universității Craiova în acest sezon, în toate competițiile, fără a marca vreun gol, semn că este un jucător important pentru Reghecampf.  Reghe i-a transmis public un mesaj în toamna anului trecut lui Mateiu în care i-a dat de înțeles că nu se antrena așa cum trebuie. Iată ce spunea Laurențiu Reghecampf despre Alex Mateiu în octombrie 2021.

 

”Mateiu este accidentat de două săptămâni, are o fractură la degetul mic de la picior. Deci lipseşte din cauza unei probleme medicale, dar în acelaşi timp şi el trebuie să facă mai mult pentru a ajunge să se bată cu cei aflaţi pe postul lui", a menţionat acesta.

 

digisport

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.