Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Fanii Stelei vor protesta la sediul Federației Române de Fotbal. Vor echipa în Liga 1


Claude.
 Share

Recommended Posts

FOTBAL:STEAUA BUCURESTI-UNIREA SLOBOZIA, PLAY OFF LIGA 2 CASA PARIURILOR (8.05.2022)

 

Conform as.ro, tot mai mulți suporteri se strâng astăzi, la sediul Federației Române de Fotbal, și sunt determinați să-și strige supărările. Sursa citată anunță că Răzvan Burleanu le-a permis angajaților FRF să-și ia liber astăzi, de teamă că lucrurile vor degenera.  Fanii Stelei merg să protesteze la sediul Federației Române de Fotbal Fanii Stelei vor ca echipa lor să primească ceea ce i se cuvine și ceea ce a fost câștigat pe teren: dreptul de a evolua în barajul de promovare în Liga 1. Steaua și-a asigurat locul 3, după victoria din etapa trecută cu Unirea Slobozia, scor 2-0, din etapa trecută.  

 

Steliștii au fost anunțați că nu vor primi drept de promovare în acest sezon, deoarece este club de drept public, departamental, iar regulamentul interzice acest lucru. Clubul ar fi trebuit să-și schimbe forma de organizare, în club de drept privat. Cum acest lucru nu a fost realizat în timpul necesar obținerii licenței de Liga 1, au fost anunțați de FRF că le este imposibilă promovarea.  

 

Cu toate acestea, conducătorii Stelei fac toate eforturile ca regula ”cluburilor departamentale interzise în Liga” să fie declarată ilegală de UEFA. Suporterii sunt siderați de atitudinea conducerii FRF și sunt siguri că vor avea câștig la UEFA, în urma demersurilor lor.  ”UEFA transmite oficial că `meritul sportiv` și `calificarea bazată pe meritul sportiv` reprezintă `valorile fundamentale ale sportului` și “un principiu-cheie” în competițiile sportive.  

 

Acest principiu fundamental aplicat de UEFA poate fi aplicat și de Steaua în eventualitatea tot mai probabilă a unui proces la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (TAS). Discriminarea și abuzul din partea FRF și LPF devin, astfel, evidente în raport cu regulile UEFA.

 

digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.