Jump to content

Un membru al Guvernului Albaniei, arestat pentru jefuirea casei lui Karim Benzema! ”Dacă fură de la Messi, îl fac ministru”


sLoww ToV
 Share

Recommended Posts

Karim Benzema / Foto: Profimedia

 

Casa lui Karim Benzema a fost jefuită în februarie 2019, în timp ce francezul juca pentru Real Madrid împotriva Barcelonei, iar la mai bine de trei ani de la acel moment a fost arestat principalul responsabil pentru atac.

 

Potrivit Marca, este vorba despre Alfred Prodani, membru de rang înalt în Guvernul Albaniei și fost director al companiei publice a apelor din regiunea Kurbin timp de nouă ani.

 

Alfred Prodani, arestat pentru spargerea casei lui Karim Benzema

 

Alfred Prodani a fost arestat de poliția din Albania, după o operațiune în care a fost implicat și Interpol.

 

Alfred Prodani, care ar fi coordonatorul unei bande de hoți responsabilă pentru 40 de spargeri, a negat acuzațiile, dar sursa citată anterior transmite că probele împotriva sa sunt ”convingătoare și fără marjă de eroare”.

 

Arestarea lui Alfred Prodani a avut loc la Laci, la cererea unui tribunal din La Coruna.

 

”A furat de la Benzema, l-au făcut direct. Dacă reușește să fure și de la Messi îl fac ministru”

 

Un alt politician din Albania, Kreshnik Spahiu, liderul partidului ”Alianța Roșie și Neagră”, a comentat ironic situația lui Alfred Prodani.

 

”A furat de la Benzema și l-au făcut director. Dacă reușește să fure și de la Messi îl fac ministru”, a spus Kreshnik Spahiu.

 

Sursa: digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.