Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Specialiștii au identificat punctul slab al Simonei Halep înaintea jocului cu Daniele Collins, de la Roma


sLoww ToV
 Share

Recommended Posts

Mutua Madrid Open - Day 9, Spain - 04 May 2022

 

Simona Halep și Danielle Collins se întâlnesc miercuri, de la ora 20:00, LIVE VIDEO pe Digi Sport 2. Abonaţii Digi Mobil pot viziona partida pe aplicatia Digi Sport sau pe site-ul digisport.ro.

 

În primul tur la Roma, Simona Halep a învins-o pe franțuzoaica Alize Cornet (39 WTA), scor 6-4, 6-4. De cealaltă parte, Danielle Collins a beneficiat de o calificare direct în turul doi.

 

Specialiștii au identificat punctul slab al Simonei Halep, înaintea jocului cu Daniele Collins, de la Roma

 

Înaintea confruntării cu numărul trei dintre cele două sportive, specialiștii au prefațat duelul, iar Simona este văzută favorită. Cu toate acestea, experții cred că jucătoarei din România nu îi va fi ușor, asta deoarece Collins este un adversar agresiv, iar Halep nu se simte tocmai confortabil în compania unor oponente de genul acesta.

 

"Acest meci va pune față în față ritmul și forța lui Collins și acoperirea excepțională a terenului de către Halep și jocul său defensiv. Românca are probleme în general în fața jucătoarelor agresive. Collins se află în această categorie și o poate pune în dificultate pe dubla câștigătoare de Grand Slam jucând din interiorul terenului, lovind mingea devreme.

 

Cu toate acestea, Halep se poate folosi de zgura lentă de la Roma. Suprafața îi poate da suficient timp să își găsească loviturile și să inițieze schimburi lungi care o pot destabiliza pe Collins. Neobosita abilitate de recuperare a lui Halep și modalitatea superbă prin care transformă defensiva în ofensivă îi vor fi, cel mai probabil, de folos pe această suprafață.

 

Fostul număr 1 mondial trebuie să servească însă decent pentru a avea șanse în fața americancei. A avut patru duble greșeli, iar procentajul său pe primul serviciu a fost 62% în partida din primul tur cu Alize Cornet. Evident, trebuie să îmbunătățească aceste lucruri dacă vrea să o învingă pe Collins, dar românca va lua startul în această partidă din postura de favorită", au scris americanii de la Sportskeeda.

 

Halep și Collins s-au mai înfruntat de două ori în circuitul WTA, iar scorul este 1-1. Românca s-a impus în 2014, la US Open, scor 6-7, 6-1, 6-2. Americanca a câștigat în 2021, la Montreal, scor 2-6, 6-4, 6-4.

 

Sursa: digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.