Jump to content

Ons Jabeur a spus cum a ”ajutat-o” Simona Halep să triumfe la Madrid și să o învingă pe Sorana Cîrstea la Roma


sLoww ToV
 Share

Recommended Posts

Ons Jabeur, campioană la Madrid / Foto: Getty Images

 

Ons Jabeur, campioană la Madrid, a început cu dreptul turneul de categorie 1000 WTA de la Roma, unde a învins-o în primul tur pe Sorana Cîrstea, 6-0, 7-6 (1).

 

După meciul de la Foro Italico, Ons Jabeur a vorbit despre momentul bun prin care trece și a dezvăluit că cel mai important rol în ultimele rezultate l-a avut meciul cu Simona Halep de la Madrid, câștigat 6-3, 6-2 în sferturi, care i-a oferit un nivel de încredere uriaș.

 

Ons Jabeur, campioană la Madrid / Foto: Getty Images

 

Ons Jabeur a spus cum a ”ajutat-o” Simona Halep să triumfe la Madrid și să o învingă pe Sorana Cîrstea la Roma

 

”Pentru mine, cel mai important lucru din ultimul timp, a fost meciul împotriva Simonei. A trebuit să înfrunt acest test, a trebuit să fac un pas înainte în dezvoltarea mea pentru a o învinge. Graţie acelei partide am fost în stare să îmi ating visul (n.r. de a câştiga turneul de la Madrid).

 

Vreau să fiu în top 5 WTA şi vreau să câştig un Grand Slam. Pentru asta, trebuie să respect acelaşi plan ca la Madrid, nu trebuie să mă abat de la el.

 

Mi-am demonstrat în meciuri mari că pot face faţă, e o provocare pentru mine să mă gândesc că, într-o zi, pot câştiga un Grand Slam”, a spus Ons Jabeur, citată de Eurosport.

 

Ons Jabeur, meci cu Ajla Tomljanovic în turul secund la Roma

 

În turul doi al turneului de la Roma, Ons Jabeur va juca împotriva australiencei Ajla Tomljanovic, meci care se va disputa miercuri, nu mai devreme de ora 18:00, în direct la Digi Sport 4.

 

Tot miercuri joacă în turul secund la Roma și Simona Halep, care o înfruntă pe americanca Danielle Collins, în jurul orei 20:00, în direct la Digi Sport 2.

 

Sursa: digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.