Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Bianca Andreescu, mesaj în limba română pentru fanii din circuit: ”Ar fi fenomenal”


sLoww ToV
 Share

Recommended Posts

bianca andreescu

 

Bianca Andreescu a debutat cu dreptul la Roma, al treilea turneu disputat în acest sezon, după Stuttgart, unde a revenit după o pauză de șase luni, și Madrid, cu o victorie la Emma Răducanu, care s-a retras la 6-2, 2-1 pentru canadiancă.

 

După meciul cu Emma Răducanu, Bianca Andreescu a oferit un interviu pentru Digi Sport, în care a transmis, în limba română, un mesaj pentru fanii români, care o susțin în circuit.

 

Bianca Andreescu, mesaj în limba română pentru fanii din circuit

 

”Pentru mine, e foarte frumos, românii sunt peste tot, îmi place foarte mult susținerea lor. Dacă pot eu să am susținerea asta toată viața, ar fi fenomenal”, a spus în limba română Bianca Andreescu în cadrul interviului realizat de Gabriel Morariu, trimisul Digi Sport la Roma.

 

În privința stării sale fizice, Bianca Andreescu a transmis că este într-un moment foarte bun.

 

”Mă simt foarte bine aici, îmi place atmosfera, îmi plac fanii și modul în care interacționează cu jucătorii. Simt că am jucat bine, sper ca Emma să-și revină repede, să nu fie nimic grav. Sunt mulțumită.

 

Sunt foarte bine, am avut cel mai lung pre-sezon din viața mea, de două luni. M-a ajutat să mă pregătesc fizic și psihic. Sunt foarte fericită că nu am avut accidentări”, a declarat, în engleză, Bianca Andreescu.

 

Bianca Andreescu, meci cu Nuria Parrizas-Diaz în turul doi la Roma

 

În turul doi al turneului de la Roma, Bianca Andreescu, ajunsă pe locul 70 în ierarhia WTA din cauza absenței provocată de accidentări, va juca împotriva ibericei Nuria Parrizas-Diaz (51 WTA), meci programat miercuri, meci care va începe în jurul orei 16:00, în direct la Digi Sport 4.

 

Câștigătoarea partidei o va înfrunta, în turul trei, pe croata Petra Martic, care a trecut în turul secund de Anett Kontaveit.

 

Sursa: digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.