Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Simona Halep a călcat strâmb și a căzut. Emoții la WTA Roma + ”Simo” s-a certat cu arbitrul


sLoww ToV
 Share

Recommended Posts

Simona Halep / Foto: captură Digi Sport

 

Simona Halep (30 de ani, locul 21 WTA) a fost aproape de o accidentare urâtă la WTA Roma, după ce anul trecut a abandonat tot din cauze medicale.

 

Simona Halep a călcat strâmb și a căzut. Emoții la WTA Roma + ”Simo” s-a certat cu arbitrul

 

Simona Halep / Foto: captură Digi Sport

 

În primul set al partidei cu Danielle Collins (28 de ani, locul 9 WTA), din turul secund al competiției, la scorul de 3-4, sportiva din Constanța a alergat după o minge, venită în dreaăta terenului și a fost aproape de o accidentare.

 

Piciorul Simonei s-a blocat, glezna dreaptă s-a răsucit, după care Halep a căzut în fund. ”Simo” s-a ridicat însă rapid, și-a controlat glezna, după care a mers până la bancă. A fost cel mai tensionat moment pentru staff-ul sportivei noastre, mai ales că nu era clar care este starea de sănătate a jucătoarei.

 

De ce s-a certat Simona Halep cu arbitrul

 

Din fericire, Simona a scuturat piciorul, a simțit că este în regulă și s-a întors în joc.

 

Apoi, la 4-5, Halep a avut un moment în care s-a certat cu arbitrul de scaun. Simona a susținut că mingea servită de Collins a ieșit afară, dar acesta a dat avantaj pentru americancă.

 

Sursa: digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.