Jump to content

Simona Halep a ratat întâlnirea cu ”ucigașa de giganți” în optimile de finală ale turneului WTA de la Roma


sLoww ToV
 Share

Recommended Posts

amanda-anisimova

 

Simona Halep (30 de ani, locul 21 WTA) a ratat calificarea în optimile de finală ale turneului WTA de la Roma, după ce a pierdut în fața lui Danielle Collins (28 de ani, numărul 9 WTA), scor 6-7, 3-6, și a ratat duelul pentru un loc în sferturi cu Amanda Anisimova (20 de ani, 32 WTA).

 

După un prim set disputat, pierdut de Halep la tie-break, în actul secund Collins a făcut legea pe teren și a obținut calificarea. Amanda Anisimova a dispus în două seturi, 7-6 (7/5), 6-1, de elveţianca Belinda Bencic (14 WTA, favorită nr. 12).

 

anisimova 18

 

Simona Halep a ratat duelul cu Amanda Anisimova în optimile de finală ale turneului WTA de la Roma

 

Cele două jucătoare s-au înfruntat de două ori în circuitul WTA, fiecare câștigând câte o partidă. Ambele confruntări au avut loc la Roland Garros, pe zgură. În 2019, Anisimova s-a impus în sferturile de finală, scor 6-2, 6-4, iar un an mai târziu Simona Halep și-a luat revanșa în turul trei, 6-0, 6-1.

 

  • 21 a fost cea mai înaltă poziție atinsă de Anisimova în clasamentul WTA (2019).
  • 3.096.125 a câștigat jucătoarea din SUA din tenis.
  • Două titluri WTA are în palmares Amanda Anisimova.

 

La începutul acestui an, Amanda Anisimova a fost supranumită ”ucigașa de giganți” de WTA, după victoria în fața lui Naomi Osaka de la Australian Open. La Grand Slam-ul de la Antipozi, americanca s-a oprit în optimi, unde a cedat în fața fostului lider mondial Ashleigh Barty.

 

Darren Cahill a fost antrenorul Amandei Anisimova pentru o scurtă perioadă

 

Fostul antrenor al Simonei Halep a pregătit-o timp de câteva luni pe Anisimova, însă colaborarea s-a încheiat în acest an, înainte de Indian Wells. Australianul și-a explicat decizia printr-un mesaj pe rețelele sociale.

 

”Am ajuns în SUA cu aproximativ 3 zile înainte de a merge la Indian Wells și nu m-am simțit bine. A doua zi, pe teren cu Amanda, mi-am dat seama repede că nu aveam cum să-i ofer atenția și grija necesare pentru a face treaba de antrenor în mod corespunzător.

 

Nu e ușor de explicat, dar de când am ieșit din carantina de 28 de zile de la sfârșitul anului trecut în Australia, am avut probleme în a reporni.

 

După ce am petrecut 28 de zile analizând și criticând fiecare mișcare de antrenor, meci și punct din 2021, mintea mea a fost epuizată”, este mesajul public postat de Cahill.

 

Sursa: digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.