Jump to content

Toni Petrea se teme de confruntarea cu FC Voluntari: ”Vom avea un meci greu. Ei nu au nimic de pierdut”


Claude.
 Share

Recommended Posts

toni-petrea-3

 

Antrenorul celor de la FCSB, Toni Petrea, este conștient de faptul că partida cu FC Voluntari este una foarte grea, chiar dacă formația ilfoveană nu mai are foarte multe motive să lupte cu înverșunare în campionat, deoarece gândul îi este la finala Cupei României, contra celor de la Sepsi.

 

Toni Petrea, înaintea partidei cu FC Voluntari: ”Vor încerca să ne încurce”

Cea mai mare temere a tehnicianului este aceea că nu va reuși să-și țină concentrați la maximum jucătorii, iar acest lucru s-ar putea dovedi decisiv în lupta pentru titlu. Nu a recunoscut public acest lucru, dar a ”împrumutat” din atitudinea lui Dan Petrescu în încercarea de a-și supramotiva fotbaliștii înaintea acestui meci.

 

”Ne aflăm în faţa unei partide cu un adversar care, cel puţin în campionat, în ultima perioadă, a pierdut destul de greu, la un gol diferență. Și împotriva CFR-ului, și împotriva Craiovei. În ultima etapă a scos un rezultat de egalitate pe terenul Farului. S-a calificat în finala Cupei României. Deci, mai multe argumente în favoarea acestei echipe, că vom avea un meci greu, nu cred că mai am. Obiectivul lor principal este Cupa României, dar vor veni să joace, vor încerca să ne încurce fiindcă nu au nimic de pierdut. Noi trebuie să tratăm meciul la victorie pentru a spera la mai mult în acest final de sezon.

 

 Nu cred că va fi mai ușor. Obiectivul lor principal acesta este, dar chiar dacă vor schimba din jucători, care au evoluat mai puțin, își vor da viața să pun așa, să demonstreze conducerii că-și merită locul în lotul echipei. Noi nu trebuie să cădem în plasa asta, că vom avea o partidă ușoară. Va fi greu. Ne-o putem face ușoară numai prin atitudinea noastră și cum vom arăta pe teren.  În cazul în care nu câștigăm cu Voluntari, toată munca noastră de până acum va fi degeaba. Trebuie să fim conștienți că vom avea un meci greu pe care trebuie să-l câștigăm”, a declarat Toni Petrea, vineri, la conferința de presă premergătoare partidei cu FC Voluntari.

 

digisport.ro

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.