Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

General Motors ar putea reveni în Europa cu un portofoliul format doar din modele electrice


Claude.
 Share

Recommended Posts

General Motors ar putea reveni în Europa cu un portofoliul format doar din modele electrice - Poza 1

 

Potrivit unor declarații făcute de Mary Barra, General Motors ar putea reveni în Europa ca un producător de mașini electrice. Teoretic, marca americană a părăsit Bătrânul Continent în urmă cu 5 ani, când a vândut Opel către grupul PSA. În urmă cu aproximativ 5 ani, General Motors vindea marca Opel către grupul PSA (în prezent Stellantis) și, teoretic, ieșea de pe piața europeană. Teoretic, pentru că GM încă vinde pe anumite piețe din Europa modelul Chevrolet Corvette și Cadillac.

 

 Potrivit CEO-ului companiei, Mary Barra, General Motors ar putea reveni în Europa, dar cu un portofoliul format în totalitate din modele cu zero emisii. Strategia gigantului american este ca până în 2030 să devină o marcă pur electrică.

 

 "În urmă cu aproximativ 5 ani am vândut marca Opel către ceea ce este astăzi Stellantis [...] Dar analizăm oportunitatea pe care o avem acum, deoarece putem reveni în Europa ca o marcă pur electrică. Aștept cu nerăbdare asta," a declarat ea.  

 

Această revenire este susținută și de vicepreședintele General Motors America, Mahmoud Samara. Până atunci, însă, America de Nord și China rămân cele mai importante piețe pentru GM.

 

automarket

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.