Jump to content

Ediție unicată McLaren Artura Platinum Jubilee. Mașina marchează cei 70 de ani de domnie a Reginei Elisabeta a II-a


Claude.
 Share

Recommended Posts

Ediție unicată McLaren Artura Platinum Jubilee. Mașina marchează cei 70 de ani de domnie a Reginei Elisabeta a II-a - Poza 1

 

McLaren a lansat o ediție specială și unicată a modelului Artura, numită Platium Jubilee. Noua versiune a fost concepută de divizia McLaren Special Operations (MSO) și marchează cei 70 de ani domnie a Reginei Marii Britanii, Elisabeta a II-a. Constructorul britanic a publicat imagini cu o ediție specială și unicată adusă modelului Artura. Aceasta se numește Artura Platinum Jubilee și, așa cum reiese din nume, modelul sărbătorește jubileul de platină a Reginei Marii Britanii, Elisabeta a II-a. Mai exact, noul model marchează cei 70 de ani de domnie a reginei.

 

Ediția unicată a fost creată de către divizia McLaren Special Operations (MSO), care se ocupă exclusiv cu personalizarea modelelor McLaren. Față de un Artura standard, ediția unicată este vopsită într-o culoare argintie care imită culoarea platinei. Pentru a obține nuanța corectă, MSO a analizat pigmentul platinei în mai multe condiții de lumină, iar procesul de creare a durat 8 zile.

 

Mai mult, în partea din față, sigla McLaren a fost înlocuită cu o siglă specială, care poartă numele reginei. Din punct de vedere tehnic, noua ediție unicată este identică cu un Artura standard. Acest model este propulsat de un motor V6, twin-turbo, de 3.0 litri, împerecheat cu un motor electric.

 

  În total, Artura dezvoltă 680 de cai putere, ceea ce îi permite un sprint de la 0 la 100 km/h în doar 3.0 secunde. Ziua de 12 mai este importantă pentru McLaren. În această zi, în 2004, cartierul general din Woking a fost inaugurat oficial, eveniment la care a participat și Regina Elisabeta a II-a. Majestatea Sa și-a început domnia în 6 februarie 1952 și este cel mai longeviv și mai bătrân monarh din istoria Marii Britanii.


automarket

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.