Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

[REZOLVAT]Reclamatie bTn


 Share

Recommended Posts

Numele tau:Geoman

Numele adminului:bTn

Data si ora:12    15.05.2022

Motivul reclamatiei: Amenintari+abuz comenzi   / Prietene invata sa administrezi un server , nu doar cu numele si pentru ammo  " cine vrea sa fie nemesis sa fac si eu ammo" .... . Foda cu 5 playeri este o mapa foarte mare ca sa stii si tu , exista multe mape care sunt cautate pe modul de zm si populate.

 1.5 Zombie sunt OBLIGATI sa atace. Cine nu ataca va primi slap de 3 ori, pentru avertizare, daca nici atunci nu ataca, jucatorul va primi slay

Nu am auzit de regula sau alt alineat in care "Daca nu ataci de 3x iei ban?!" sau " La 3 slay=kick" , poate ai vrut sa scrii  "La 3xSLAP = SLAY" ;) . Nu dai slay unui player ca nu ataca, apoi incepi cu amenintari cu ban , dupa care recurgem la kick. Stiam ca asa vei reactiona de aceea te-am lasat in pace sa vad ce-ti poate capul, intentionat nu am atacat sa-ti vad nivelul de gandire(si da, m-am coborat la nivelul tau). 

Dovada(screenshot sau video):

1. https://imgur.com/a/tyjBbNQ

2. https://imgur.com/a/r6kMvFo

Link to comment
Share on other sites

  • Zetovan changed the title to [REZOLVAT]Reclamatie bTn
  • Zetovan locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.