Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Kirby 64: The Crystal Shards sosește pe Nintendo Switch Online + Expansion Pack săptămâna viitoare


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

Kirby 64

 

Kirby 64: The Crystal Shards va fi cel mai recent joc N64 adăugat serviciului Nintendo Switch Online + Expansion Pack. Nintendo a declarat că aventura din 2000 a lui pink puffball va sosi pe serviciu săptămâna viitoare, pe 20 mai. Îți vei înghiți dușmanii în stil clasic Kirby în acest joc de platformă 2.5D, care a introdus Power Combo în serie.

 

Acest lucru îl vede pe Kirby capabil să amestece și să potrivească puteri pentru a face altele mai puternice. Această ieșire cu Kirby a inclus și o suită de minijocuri care puteau fi jucate cu prietenii. Desigur, își revin în această versiune, cu avantajul suplimentar de a putea juca online. Ceea ce cu siguranță sună mai ușor decât să încerci să-ți convingi prietenii să folosească joypad-ul terță parte îndoielnic, așa cum trebuia să facem pe vremuri.

 

Este cea mai recentă adăugare la biblioteca clasică N64 disponibilă pe Nintendo Switch Online + Pachetul de extindere pentru abonați. Luna trecută a fost adăugată Mario Golf 64, care a urmat în sine F-Zero X în martie. Serviciul a văzut, de asemenea, adăugarea a trei jocuri Mega Drive suplimentare cu doar câteva săptămâni în urmă.

 

Desigur, lansarea lui Kirby 64 vine și la scurt timp după ultima ieșire a eroului. Kirby and the Forgotten Land a fost lansat în a doua jumătate a lunii martie și puteți vedea gândurile lui Josh despre demo aici. Este deja și cea mai de succes intrare din franciză.

 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.