Jump to content

Xiaomi 12 Ultra apare în imagini noi, care dezvăluie un logo Leica şi detalii despre camere


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>Xiaomi 12 Ultra apare în imagini noi, care dezvăluie un logo Leica şi detalii despre camere</b>Xiaomi 12 Ultra a scăpat frenetic la început de an, dar apoi lucrurile s-au mai liniştit, iar dispozitivul părea fie gata pentru o lansare în a doua parte a anului, fie complet casat în favoarea unui alt produs. Azi apare totuşi telefonul în imagini noi

 

Xiaomi 12 Ultra a scăpat frenetic la început de an, dar apoi lucrurile s-au mai liniştit, iar dispozitivul părea fie gata pentru o lansare în a doua parte a anului, fie complet casat în favoarea unui alt produs. Azi apare totuşi în imagini noi, care dezvăluie un logo Leica şi detalii despre camere.

 

Atenţie, sursa afirmă că avem aici un prototip, dar eu îl văd mai mult ca o editare a unui fan prea entuziast, aşa că recomand precauţie. Ce e drept a doua poză e destul de convingătoare, trebuie să recunosc. Telefonul are un modul foto circular mare în spate, cu decupaje asimetrice pentru camere, aşa cum indicaseră şi scăpările de huse din trecut. Vedem şi o inscripţie cu zoom 120X, un senzor LIDAR, dar şi un bliţ cu 3 LED-uri, de diferite temperaturi de culoare. 

 

Xiaomi 12 Ultra

 

Ce mă intrigă e faptul că avem două decupaje dreptunghiulare pentru două dintre camere, iar aşa ceva vedem de obicei la camerele periscop. Ar fi ciudat să avem două şi cred că mai degrabă primim una telephoto cu zoom optic 3X şi una cu zoom optic 5X sau 10X. Remarcăm şi un logo Leica lateral, amintindu-ne de zvonul ce afirmă că acum Leica colaborează cu Xiaomi, după ce a renunţat la parteneriatul cu Huawei.

 

Zvonuri din trecut indicau faptul că Xiaomi 12 Ultra foloseşte un ecran AMOLED de 6.73 inch, cu rezoluţie de 3200 x 1440 pixeli, panou LTPO 2.0 şi refresh rate de 120 Hz. Are şi procesor Snapdragon 8 Gen 1 Plus, a cărui lansare s-a mutat din mai 2022 în iulie 2022. Camera principală ar fi de 50 MP, cu un nou senzor Sony IMX9xx, plus o cameră de 48 MP ultrawide, una de 48 MP periscopică telephoto şi în față găsim o cameră de 48 MP.

 

Xiaomi ar fi pus aici propriul cip pentru procesare foto/video Surge C2. Terminalul va sosi în iunie sau iulie, dar nu e bătută în cuie perioada.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.