Jump to content

Ion Țiriac nu și-a pierdut încrederea în Simona Halep: ”Poate reveni în Top 20. Totul este posibil”


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

New York, USA. 9th September, 2015. Romania's Simona Halep in action against Victoria Azaraenka of Belarus during their quarterfinal match at the U.S. Open in Flushing Meadows, New York on the afternoon of September 9th, 2015. Halep won the match in thr

 

Simona Halep, ocupă în acest moment locul 21 în clasamentul WTA, aflându-se în perioada de recuperare la Academia Patrick Mouratoglou, după accidentarea suferită la coapsa stângă anul trecut.

 

Ion Țiriac, despre Simona Halep: ” Totul este posibil”

 

Omul de afaceri Ion Ţiriac a participat sâmbătă la lansarea FOR Tennis Summer Camp 2022, un program de iniţiere gratuită pentru 50 de copii cu vârste între 4 şi 8 ani, pe cele două terenuri de tenis existente în acest moment la Complexul Sportiv Ion Ţiriac din Sectorul 2.

 

Miliardarul a recunoscut că a vizionat o serie de partide susținute de Simona Halep în această perioadă, dar nu-și poate face o idee exactă despre nivelul de joc actual al constănțencei, deoarece aceasta nu a oferit constanță.

 

”Dacă într-adevăr face acele şase ore pe zi şi îşi face rectificările sau fizicul, exact cum a făcut Neagu, atunci când a trebui să facă refacerea, totul este posibil. Am văzut patru jocuri ale ei, amestecate cu de toate, cu mingi frumoase, dar şi cu nişte greşeli destul de rudimentare”, a declarat Ţiriac.

 

Simona Halep va lua parte la turneul de la Roland Garros

 

Săptămâna aceasta, Simona Halep (30 de ani, 21 WTA) a fost eliminată în turul doi al turneului WTA Roma, după 6-7, 3-6 cu Danielle Collins (28 de ani, 9 WTA). Sportiva din România se pregătește acum de participarea la primul Grand Slam de când a început colaborarea cu Patrick Mouratoglou (51 de ani).

 

Simona Halep va avea la dispoziție zece zile pentru a fi în formă maximă la turneul de Grand Slam din Franța. În perioada dintre Roma și Roland Garros nu va lua parte în acest timp la niciun alt turneu și se va focusa doar pe competiția din Franța.

 

Simona Halep nu a putut fi prezentă la ediția de anul trecut a turneului de la Roland Garros din cauza unei accidentări. După această competiție, pentru Halep va urma un alt turneu de Grand Slam, Wimbledon.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.