Jump to content

Ana Bogdan a ratat calificarea în finala turneului WTA de la Paris. Câte locuri va urca de săptămâna viitoare


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

ana bogdan 3

 

Ana Bogdan, eliminată în semifinale la Paris

 

Jucătoarea de tenis din România a făcut un prim set foarte bun. A avut șansa de a închide socotelile mai devrme, dar a ratat o minge de set la scorul de 5-4. Avea să o concretizeze câteva game-uri mai târziu, scor 7-5.

 

În setul secund, sud-americanca a început mai bine, a realizat un break din debut, iar la adăpostul acestuia a condus ostilitățile până la final. Aflată sub presiune, Ana Bogdan a mai clacat o dată pe propriul serviciu, iar Haddad Maia a câștigat setul cu 6-3.

 

În decisiv, cel mai probabil epuizată, Ana Bogdan nu a avut nicio șansă. A fost condusă, la un moment dat, cu 0-4, iar într-un final a cedat confruntarea, cu 1-6 în decisiv.

 

Așadar, Ana Bogdan părăsește turneul de la Paris, după un parcurs de apreciat. Le-a eliminat pe două dintre favoritele la câștigarea turneului: Magda Linette (nr. 2) și Magdalena Frech (nr. 8), ambele din Polonia.

 

În urma acestui turneu, Ana Bogdan va înregistra o urcare de patru locuri în ierarhia WTA, de pe 95, până pe 91, cu 725 de puncte.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.