Jump to content

Președintele clubului a intrat pe teren și i-a obligat pe jucători să îngenuncheze, după ce echipa a retrogradat: ”Rușinos!”


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

burgos10

 

După cinci ani petrecuți pe prima scenă a baschetului iberic, cu performanțe notabile, printre care două participări în play-off-u pentru campionat și una în fazele finale ale Cupei Regelui, San Pablo Burgos a retrogradat în LEB Oro League. Acest lucru l-a supărat teribil pe președintele clubului Felix Sancho.

 

Oficialul a coborât din lojă pe teren și, cu gesturi ample și strigăte puternice, i-a obligat pe jucători să îngenuncheze și să le ceară scuze suporterilor pentru contraperformanța înregistrată.

 

Gestul președintelui a fost aspru criticat pe rețelele sociale: ”Rușinos!”, a scris un jurnalist spaniol, iar Pedro Martinez, antrenorul celor de la Manresa, formație calificată în play-off-ul primei ligi de baschet din Spania, a fost la fel de dur.

 

”Nu ar trebuie să-ți ceri iertare dacă pierzi și ai fost un bun profesionist. Cu atât mai puțin când ești obligat de cel care ia decizii. Este adevărat că nici nu ar trebui să ia decizii cineva care nu se pricepe”, a scris Martinez pe Twitter.

După ce au îngenuncheat, jucătorii de la Burgos au părăsit terenul în lacrimi, în aplauzele suporterilor prezenți.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.